Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emlakçılar Oda Başkanı'na ücret tepkisi

Kısa adı KEMDER olan Kocaeli Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Adem Kabül, başkan Alpay Hacıoğlu hakkındaki iddialara bir yenisini daha ekleyerek, emlakçılar için zorunlu olan MYK Belgesi’yle ilgili olarak özel firmalar ve bazı meslek odalarının ücretsiz eğitim verdiğini ancak, Başkan Alpay Hocaoğlu’nun KEMDER üzerinden kurduğu tezgahla aynı eğitimi kişi başına 250 TL Ücret alarak yaptığını kaydetti.

Emlakçılar Oda Başkanı'na ücret tepkisi
23 Haziran 2021 - 12:34
Eğitimin ardından her hangi bir firmadan bu belgeyi almak için kişi başı yaklaşık 1000. TL. Ödenirken, Alpay Hocaoğlu!nun ekstra olarak 250 TL daha almasına tepki gösteren Kocaeli Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Adem Kabül, konuyla ilgili olarak şu şekilde açıklamalrda bulundu.
MYK Belgesi ihtiyacı olan emlakçılar Alpay Hacıoğlu’na danışıyorlar fakat başkan emlakçılara ‘ başka firmalardan alamazsın, sorun yaşarsın, geçemezsin gel bizden egitim al sınavda yardımcı oluruz ‘gibi cümlelerle korku aşılayarak kendisinden ön eğitim almaya mecbur bırakıyor...
Maalesef bu şekilde gözdagı vererek 250TL. karşılığı binlerce emlakçıya egitim verdi,vermeye devam ediyor....
Bunun başka bir anlamı ise, her ikna edilmiş emlakçının Alpay Hocaoglu’nun cebine 250 TL. Koyması demektir.
Hocaoğlu, yakalandığında göze batmamak için, ve elle tutulur bir açıklama yapabilmek için bu sistem sayesinde tezgahladığı paranın az bir kısmını Kocaeli Emlakçılar Odası’na bağış yapıyor. Ancak binlerce emlakçıdan eğitim adı altında topladığı paranın büyük bir kısmının nerede olduğunun hesabını gün geldiğinde veremeyecek.
Lütfen anlattıklarımı sorgulayın, arayın MYK Belgesi alan meslektaşlarınıza danışın .Alpay başkana güvenenler ekstradan 250 TL. ödedigini anlayacaklar..3 kişi degil, 5 kişi degil.. binlerce kişiden bahsediyorum..
250 TL ekstra ödeyenler arasın başkandan paralarını geri istesin, kimse çoluğunun çocuğunun rıskını böylelerine yedirmesin..
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum