Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eğlence mekanına ateş açan şüpheli, konserden çıkarıldığı için kızmış

İzmit’de, bir AVM'de bulunan eğlence mekanına ateş açan ve kaçan 2 şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şahıslardan biri, konserde rahatsızlık verdiği için dışarı çıkarılınca mekana ateş açmış

Eğlence mekanına ateş açan şüpheli, konserden çıkarıldığı için kızmış
11 Kasım 2023 - 16:13
Olay, gece saatlerinde İzmit Sanayi Mahallesi, Ömer Türkçakal Bulvarı üzerindeki bir AVM’de bulunan eğlence mekanında meydana geldi. İddiaya göre 2 kişi, eğlence mekanına silahla ateş açıp, geldikleri araçla kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri kaçan şüpheli kısa süre sonra kaçtıkları araçta yakalayıp, gözaltına aldı.
Gözaltına alınan şüphelinin, konserde verdiği rahatsızlıktan dolayı güvenlik ekibi tarafından dışarı çıkartılan kişi olduğu ortaya çıktı.
 AVM’ye ateş açan şüphelinin yanındaki arkadaşı ile birlikte eğlence mekanında düzenlenen Derya Bedavacı’nın konserinde izleyicileri rahatsız ettiği gerekçesiyle dışarıya çıkarılan kişi olduğu saptandı. Şüphelinin dışarı çıkarıldıktan sonra otoparktaki aracından silahını alıp geri dönerek ateş açtığı tespit edildi.
İsmi öğrenilemeyen şüpheli ve yanındaki arkadaşı, kaçtıkları araçta yakalanarak gözaltına alındı. 2 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum