Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Duvarlara öğrenci sayısı kadar kalp çizdiler

Darıca Ressam Osman Hamdibey İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ve veliler, pandemi salgını nedeniyle hasret kaldıkları eğitim yuvalarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir araya gelerek, duvarlara 1264 olan örenci sayısı kadar kalp çşizdiler.

Duvarlara öğrenci sayısı kadar kalp çizdiler
22 Nisan 2021 - 18:42
Darıca Ressam Osman Hamdibey İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ve veliler pandemi nedeniyle 2 yıldır buruk bir şekilde kutladıkları  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, bu yıl farklı bir etkinlikle kutladılar
‘’ Kalbimiz okulda !’’ Sloganı ile bugün düzenlenen etkinlikte, evi okula yakın olan öğrenciler, öğretmenler ve veliler,  okul duvarlarına  öğrenci sayısı olan 1264 adet kalp çizdiler.
  Okul yönetimi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, ‘’ 23 Nisan Bayramı’nın sevincini yaşamak isteyen 1264 adet yüreği okul duvarimiza çizip etkinliğimizi bitirdik..  Evet okul da olmayabiliriz. Ama kalbimiz hep okulda...23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yüreğimizi ortaya koyarak kutluyoruz. Bu yıl 101.yıl... Nice 101 senelere olsun. Bize bağımsızlığımızı  ve çocuklarımıza bu güzel günü  armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını şükranla anıyoruz... Emanetiniz emin ellerde...’’ şeklinde konuştular.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum