Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı binası açıldı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Darıca İlçe Başkanlığı, Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki teşkilat binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından kongre yapılarak atanan başkan Muhammed Ali Unsur seçlimiş başkan oldu.

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı binası açıldı
01 Kasım 2020 - 16:17 - Güncelleme: 03 Kasım 2020 - 13:35

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Darıca İlçe Başkanlığı binasının açılışına DEVA Partisi MYK üyesi Ali Ufuk Yaşar ve Cem Avşar, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammed Ali Unsur, il yöneticileri, ilçe yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

DARICA'DA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ
Açılışta konuşan  Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Darıca İlçe Başkanı Muhammed Ali Unsur yaptığı açıklamada “Darıca, ülkenin mozaiğidir. Görev verilir verilmez çalışmalarımıza başladık. Deva Partisi Darıca olarak Darıcalıların hizmetine hazırız. Cesaret bulaşıcıdır, sizleri cesaretle buluşmaya davet ediyoruz. Darıca'da güzel işlere imza atacağız'' dedi.

DARICALILARA HAYIRLI OLSUN
DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ise yaptığı açıklamada İzmir depreminde yaşamını yitirenleri andı. Koç açıklamasının devamında “DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Darıcalılara hayırlı olsun. İl heyeti ile beraber 12 ilçemizin de binaları ve yönetimleri hazır. Bugün Darıca’dayız. Kasım ayı sonunda tüm ilçelerde seçimlerimiz bitecek ve İl Başkanlığı kongremizi yapacağız. Deva Partisi ailesi olarak birlik ve beraberliğe önem veriyoruz. Daima dosdoğru olacağız. Bizim teşkilatlarımız daima hedefli olacak. Darıca’da yerel seçimlerde başarılı olacağız. Yerel iktidarı Deva kadroları yapacak. Bu işlerde büyük bir alınteri var. Kongremiz hayırlı olsun” dedi

KOCAELİ, İSTANBUL'UN KOPYASI
DEVA Partisi MYK üyesi Cem Avşar da bir konuşma yaparak “İl kongrelerimiz yoğun bir hızla devam ediyor. Yasal olan 41 ilde teşkilatmamızı tamamlıyoruz. Kocaeli konum ve yapısı itibarı ile İstanbul’un bir kopyası. Burada hızlı ve güzel bir şekilde teşkilatlanan Deva Kocaeli ailesini tebrik ediyoruz” dedi

DARICA'DA KİMSE MUTLU DEĞİL
DEVA Partisi MYK üyesi Ali Ufuk Yaşar açıklamasında '' 77 il ve 400 ilçede teşkilatmamız tamamlandı. Seçime girebilmek için yasal olan 41 ildeki kongremizi ise bitirmek üzereyiz. Bugün Kocaeli’nin 3. Büyük ilçesi Darıca’da hem ilçe binamızı açıyoruz hem de kongremizi yapıyoruz. Darıca’da, Kocaeli’de ve Türkiye’de kimse mutlu değil. Biz yaşadığımızı biliyoruz. Bizi ötekeleştirerek yönetmeye çalışmanızla beraber göreceksiniz ki iktidar yakında kaybolup gidecek'' dedi. Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelası kesilerek, Deva Darıca'nın kongresi gerçekleştirildi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum