Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DEVA Kocaeli'nin yeni başkanı belli oldu

Bir süredir boş olan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na atama yapıldı. Atama kararı dün akşam saatlerinde Genel Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ardından açıklandı

DEVA Kocaeli'nin yeni başkanı belli oldu
11 Ağustos 2023 - 10:14 - Güncelleme: 11 Ağustos 2023 - 11:59
Ali Babacan genel başkanlığındaki Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)’nde Adem Koç’un milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi sonrası İl Başkanlığı görevine atanan Semih Taşveren de geçtiğimiz günlerde istifa etmişti.

DERİNCE’DE GÖREV YAPTI
Ardından genel merkez, Kocaeli İl Başkanlığı için Zeynep Aydın Sudan’ı atadı ve görevi tebliğ etti. Zeynep Aydın Sudan, genel seçim öncesi Derince İlçe Başkanlığı görevinden milletvekili aday adaylığı için istifa etmişti.

TEŞEKKÜR ETTİ
Atama sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Sudan şunları söyledi: “Bugün yapılan @devapartisi 57. GMYK toplantısında il başkanı olarak görevlendirilen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Aynı toplantıda, şahsıma Kocaeli İl Başkanlığı görevini tevdi eden, Sn. Genel Başkanıma, GMYK üyelerimize ve büyüklerimize çok teşekkür ederim.

KALBİMİZİ AÇACAĞIZ
Bu kararın, Kocaeli Deva Ailesine hayırlı ve bereketli olmasını, çıktığımız bu yolda yardımını esirgememesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Partimizin her bir üyesini, emektarını, teşkilat mensubunu kucaklayacağımızı, her birinin emeğinin bize emanet olduğunu ve Kocaeli halkına kalbimizi açacağımızı belirtmek istiyorum

YOLUN SONU HUZUR
Ülkemizin Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan liderliğindeki Deva kadrolarının dinamizmine, erdem ve liyakatine, dürüst ve bilge kişiliğine ihtiyacı var. Ülkemizin yarınlarını ve Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılında muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için yola çıktık. Bu yolun sonunda başarı ve huzur olacağı konusunda en ufak bir şüphemizin olmadığını bütün Kocaeli kamuoyuna belirtmek isterim.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum