Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Demir, Belediye Başkanı Saadet Partisi'nden olacak

Saadet Partisi Darıca Teşkilatı Karargah Başkanı Yusuf Demir, gazetemize yaptığı ziyarette, 31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli Seçimlerde Ak Parti’nin kaybedeceğini söyledi.

 Demir, Belediye Başkanı Saadet Partisi'nden olacak
08 Şubat 2019 - 12:35

Daha önceden Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı olan Saadet Partisi darıca ilçe Teşkilatı Karargah Başkanı Yusuf Demir, gazetemize ziyarette bulunarak, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere dair görüşlerini aktardı.

önümüzdeki ay yapılacak seçimlerde Darıca Belediye Başkanlığı’nı Saadet Partisi’nin adayının kazanacağını söyleyen Demir, ‘’ Diğer partilerin adayları henüz açıklanmadan aylar öncesinde Saadet Partisi Darıca teşkilatı olarak sahada, halkın nabzını tutmaya başladık. Genel kanı, bu seçimlerde Ak Parti’ye oy verilmeyeceği yönündeydi.. Ekonomik sıkıntılardan tutıun da, yaşanılan tüm olumsuzlukların tek sorumlusunun Ak Parti hükümetinin olduğu konusunda vatandaşlar ortak görüş belirtiyor. Bunların hesabını kitabını yapan seçmen, artık Ak Parti’nin misyonunu tamamladığını ve bu saatten itibaren ülke için hiç bir şey yapamaz hale geldiğinin farkında. Diğer yandan, CHP’nin de HDP nedeniyle oy kaybedeceği aşikar. zira gerek Ak Parti  olsun, gerek se onun müttefiki MHP olsun, bu partiye oy vermeyecek. Biz, Saadet Partisi olarak bu oyları almanın yanı sıra bu dönem büyük oranda olacak kararsız kesimin de oylarını alarak belediye başkanımızı seçeceğiz.

Saadet Partyisi’nin Darıca Belediye Başkan Adayı’nın da bu ayın 17’sine kadar açıklanacağını kaydeden Demir, kendisine çok baskı olduğunu ancak, bu konuda henüz karar vermediğini açıklayarak, büyük olasılıkla adaylarının İlçe başkanı Selim Çetinkaya’nın olacağını belirtti.