Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcaspor'dan çok önemli galibiyet!

1.Küme C Grubu’nda mücadele eden ekibimiz Darıcaspor, gruptaki 7.maçında ağırladığı Tavşanlıspor’u gol düellosu şeklinde geçen mücadelede Çağatay Çaylı, Ferhat Yılmaz ve Burak Şahin’in golleriyle 4-3 yenerek haftayı oldukça kazançlı kapattı.

Darıcaspor'dan çok önemli galibiyet!
13 Aralık 2021 - 11:48
Kayıpsız lider Derince Birlikspor’un İzmit Gültepespor’a, Gölcük Çiftlikspor’un ise Tavşancılspor’a kaybettiği haftada çok kritik bir maç kazanan Darıcaspor, 9 puanlık kazanç elde etti. Play-Off potasına yapışan Darıcaspor, puanını 13’e yükseltirken, zirve ile arasındaki puan farkını da 5’e indirdi.

BAŞKAN DEMİRTAŞ ÇOK MUTLU OLDU
Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan karşılaşmada takımını yalnız bırakmayan Darıcaspor Başkanı Lokman Demirtaş, maçın ardından takımını tebrik ederek, “Yarışta var olmamız adına kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı. Rakiplerimizin kayıp yaşadığı haftada böylesine bir galibiyet almak, bize ilaç gibi geldi. Teknik heyetimiz ve oyuncu grubumuzun işe daha sıkı sarılarak Darıcaspor’u hak ettiği noktaya taşıyacaklarına inanıyorum. Gelecek hafta oynayacağımız İzmit Selanikspor maçında takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum