Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Karslılar Derneği'nden maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımı

Darıca Karslılar Derneği yönetimi, maddi durumu iyi olmayan ailelerin ilkokul çağındaki çocukları için kırtasiye yardımı seferberliği başlattı

Darıca Karslılar Derneği'nden maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımı
31 Ağustos 2023 - 14:36
Bölgemizde yaptıkları sosyal faaliyet ve yardımlarla dikkatleri çeken Darıca Karslılar Derneği, yeni bir kampanya başlatarak ihtiyaç sahibi ailelerin ilkokulda öğrenim gören çocuklarına defter, kalem ve çantadan oluşan kırtasiye yardım seferberliği başlattı.
Yönetim ve iş insanı hemşehrilerinin verdiği desteklerle ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımında bulunan Darıca Karslılar Derneği, 1000 öğrencinin sevincine ortak oldu.
Darıca Karslılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şen, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, başlangıçta 100 öğrenci için yardım planlaması yaptıklarını ancak, kampanyanın duyulması üzerine hayırsever iş insanları, hemşehriler ve diğer vatandaşlardan yoğun destek gördüklerini ifade ederek, ‘’ Kampanyanın duyulması ile vatandaşlar adeta yardım yarışı içine girdi. Hayırseverler kampanyaya büyük destek vererek kısa bir süre içinde 100 öğrenci sayısını 1000’e çıkardık, bu ilgi bizleri çok mutlu etti.’’ dedi.

OKUL MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI YAPIP İHTİYAÇ SAHİPLERİ BELİRLENECEK

 Kırtasiye yardım paketi içerisinde yer alan okul çantası, defter, kalem, silgi gibi eğitim gereçleri gibi bir çok ürün yer alırken, Karslılar Dereği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şen, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, önümüzdeki günlerde ilçe genelindeki okul müdürleri ile yapacakları görüşmeler neticesinde yardımlardan yararlanacak olan çocukları tespit ederek dağıtıma başlayacaklarını söyledi.
Okulların açılmasına az bir zaman kala böyle bir kampanya ile ihtiyaç sahibi ailelerin okul masraflarına bir nebze olsun katkı sunmaktan mutlu olduklarını belirten Başkan Ali Şen kampanyaya destek veren tüm gönüllülere, dernek adına teşekkür ettiğini söyledi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum