Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Kalespor Kartepe'de zirveye çıktı!

Altınordu Gebze Futbol Okulunun proje takımı Darıca Kale Bayramoğluspor yarışmacı takımlarla katıldığı Kartepe World Ata Cup turnuvasını 2 kupa çok sayıda madalyayla kapattı. Mücadele, coşku, takım ruhu ve mutluluk Kartepe’de zirveye çıktı.

Darıca Kalespor Kartepe'de zirveye çıktı!
02 Temmuz 2021 - 11:33
U10, U12 ve U14 takımlarıyla turnuvada yerini alan Darıca Kale Bayramoğluspor ilk gün maçlarında adaptasyon sorunu yaşarken ikinci ve üçüncü günlerde vitesi arttırıp turnuvanın en dikkat çekici performanslarına imza attı. 
Takım ruhunu sağlamak, kaynaşmak ve deneyim kazanıp coşku ortamı sağlamak amacıyla Kartepe’ye giden Darıca Kale Bayramoğluspor oldukça verimli bir turnuva ve kamp dönemi geçirdi.

U11 TAKIMI GÖZ KAMAŞTIRDI
Altınordu Gebze Futbol Okulunda eğitim gören 2011-2013 aralığındaki miniklerle turnuvada boy gösteren Darıca Kale Bayramoğluspor kendilerinden yaşça büyük olan rakipleri karşısında müthiş bir takım ruhu ortaya koyarak Cumartesi oynadığı 1 maçı pazar günü oynadığı 2 maçı da kazanıp kupa ve madalya almaya hak kazandı. Minik yıldızların kupa sevinci görülmeye değerdi.

TOLGA TOKSÖZ DEĞER KATTI
Daha önce profesyonel takım çalıştıran, bölgemizde Gebzespor, Sultanorhansppr gibi takımlarda görev yapan yakın dönem içinde Karabükspor’un Scoot görevini üstlenen başarılı akademisyen, antrenör ve beden eğitimini öğretmeni Tolga Toksöz kamp boyunca Darıca Kale Bayramoğluspor’un yanında oldu. Tecrübelerini gençlere aktaran Toksöz kampın ikinci gününde eğitim semineri düzenleyerek organizasyona ve gençlere büyük değer kattı.

ORDU’DAN GELDİ KUPA KAZANDIRDI
Ordu’da Yüzdeyüz Akademinin sahibi, beden eğitimi öğretmeni ve UEFA C diplomalı antrenör Eren Çağlıyan’da bu organizasyon için Ordu’dan Kartepe’ye gelerek Darıca Kale Bayramoğluspor’un yanında oldu. Başarılı spor adamı tecrübelerini sporculara aktararak organizasyona önemli katkılar sundu ve başında olduğu takımla Darıca Kale Bayramoğluspor’a kupa kazandırarak iz bıraktı.

ABDULHADİ TAKIMINI FİNALE TAŞIDI
Altınordu Gebze Futbol Okulunun 2009 doğumlu kalecisi Abdulhadi(Suriyeli) yarı final maçında müthiş bir kalecilik performansı sergiledi. Normal süresi 1-1 sona eren maçın penaltı atışlarında kalesinde devleşen 12 yaşındaki kaleci 7 metrelik kalede kurtarılması çok zor olan 2 penaltı kurtararak takımını finale taşıyarak müthiş bir sevinç yaşattı.

YILDIZLAR DAMGA VURDU
Turnuvaya 2011-2013 aralığındaki yıldızlar damga vurdu. İlk maçta tutukluk ve organizasyon sorunu yaşayan U11 takımı ikinci ve üçüncü günlerde turnuvaya damga vurdu. Kaleci Efe Görkem, Eymen Kaya, Şener Ekrem Albayrak, Emre Ekrem Aytar, Mehmet Ali Kutlu, Beytullah Dağbay, Aras ve Taha Koyuncuoğlu kardeşlerden oluşan ilk 8 rakiplerine nefes aldırmadı. Birlikte savunma birlikte hücum prensibiyle sahaya çıkıp rakiplerine bariz üstünlük kurarak takımlarına kupa, kendilerine madalya kazandırdı.

GÜVEN ÇAĞLAYAN TEŞEKKÜR ETTİ
Altınordu Gebze Futbol Okulu Sorumlusu Ve Darıca Kale Bayramoğluspor Başkanı Güven Çağlayan organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti;

“Kartepe kampında bize çocuklarlarını emanet eden değerli velilerimize, bizimle uyumlu bir şekilde kamp organizasyonu geçiren sporcularımıza, Darıca Kale Bayramoğluspor kulübümüze araç desteği sağlayan sporun ve sporcunun destekçisi Darıca Belediyesine ve Başkan Muzaffer Bıyık’a, bir telefonla yanımızda olan sporun güzel insanları Tolga Toksöz ve Eren Çağlıyan hocalarımıza, çocuklarımızın attığı her adımdan haberdar olan onlara sahip çıkan yardımcılarımız Batuhan Akyıldız ve Harun Efe Çağlıyan’a, kamp süresi boyunca çocukların evlere ulaşmasında araç desteği veren Güngör Çağlıyan ve Güven Akyıldız’a kampta bize yardımcı olan velimiz Bekir Şahin’e, Ufuk Şentürk’e varlığını eksik etmeyen Veysel Saltaş’a teşekkür bir borç bilirim’ diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum