Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca İdmanyurdu Spor Kulübü'nden muhteşem program

Darıca'da geçtiğimiz aylarda yeni kurulan ve yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Darıca İdmanyurdu Spor Kulübü, dün Darıca Balıkçısı Konferans Salonu'nda 'Kuruluş Gecesi' etkinliği düzenledi.

Darıca İdmanyurdu Spor Kulübü'nden muhteşem program
21 Aralık 2023 - 10:53
Darıca Balıkçısı Konferans Salonu'nda düzenlenen gecede Darıca İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Sinan Kılıç misafirleriyle tek tek ilgilendi. Sarı-Siyahlıların gecesine KASKF Başkanı Murat Aydın, Darıca Gençlik ve Spor Müdürü Resul Kotan, KASKF yönetim kurulu, Darıca'da bulunan spor kulüplerinin yöneticileri, Darıca İdmanyurdu Spor Kulübü öğrencileri ve aileleri katıldı.

BAŞKAN KILIÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Bu önemli günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür eden Darıca İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Sinan Kılıç, ''Daha yeni kurulmamıza rağmen inanılmaz başarılar elde ediyoruz. U12 Futbol takımımız şampiyon oldu. Bizim için önemli olan öğrencilerimizin derslerinde de başarılı olmaları. Hem okullarında hem de futbol takımlarında başarılı olan öğrenciler yetiştiriyoruz. Darıcalı çocuklar bizim herşeyimiz. Onlar için güzel şeyler yapmak istiyoruz. Bir sporcumuzu Altınordu Spor Kulübü'ne gönderdik. Yine futbolcularımızdan bazıları Pendikspor'a, Darıca Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Bizlere desteklerini esirgemeyen tüm sponsorlarımıza, öğrenci ve ailelerimize teşekkür ederiz'' dedi.

PLAKET VERİLDİ

Darıcaspor'un önemli oyuncularından Yusuf Balcı gibi bir çok spor adamının da bünyesinde yer aldığı Darıca İdmanyurdu Spor Kulübü, bu önemli gecede kendilerine daima destek olan isimlere de plaket vererek onurlandırdı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum