Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği'nin yeni başkanı Cafer Kara oldu

Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği'nin olağanüstü kongresi bugün yapıldı. Darıca G.B Tesisleri'nde yapılan kongrede Cafer Kara Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği'nin yeni başkanı oldu.

Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği'nin yeni başkanı Cafer Kara oldu
27 Şubat 2019 - 12:11
85 yıllık çınar Darıca Gençlerbirliği’nde dün tarihi bir kongre yaşandı. 
Darıca Gençlerbirliği’nde son yılların en unutulmaz kongre heyecanı yaşandı. Kulüp tesislerinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda Arif Gülen’e yakın bir isim olarak bilinen Ertuğrul Işık’ın başkan olacağı tahmin edilirken, son sözü Darıca halkı söyledi. Bilal Ulusoy’un divan başkanlığı, Özkan Keçecioğlu ve Bülent Özdinçer’in katip üyelikleri yaptığı divan başkanlığına Cafer Kara’nın başkanlığında ikinci bir yönetim kurulu listesi sunuldu. Yapılan oylama sonunda Darıca G.B Spor Kulübü Derneği’nin yeni başkanı Cafer Kara oldu.
 
BU KAZANCIN DEVAMI GELECEK
Dün gerçekleşen kongrede Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği’nin yeni başkanı seçilen Cafer Kara kongrede sıcağı sıcağına açıklamalarda bulundu. Kara yaptığı alkışlar eşliğinde yaptığı konuşmada, “Birlikte vermiş olduğumuz mücadele Darıca Gençlerbirliği’nin halk mücadelesidir. Derneğimiz onurlu mücadelesini, ilk kazancını yaşamıştır. Bu kazancın devamı da gelecektir. Hepimiz için hayırlı olsun” dedi. Kara’nın konuşması esnasında delegelerin alkış tufanı, gerçekleşen kongre zaferini gözler önüne serdi.
 
İŞTE YENİ YÖNETİM 
Cafer Kara(Başkan)
Orhan Atik
Muhammet Ali Özdağ
Serhat Zengin
Fırat Gündüz
Kadir Özker
Atilla Tosumoğlu