Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Gençlerbirliği Basketbol Takımı ilk maçını kaybetti; 79-97

Bu sene yeni kurularak Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi D Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, bugün Gebze Spor Salonu'nda Tekirdağ Sarayspor'u ağırladı.  Sarı - Yeşilli ekibimiz, güçlü rakibine karşı iyi oynamasına rağmen karşılaşmayı 79-97 kaybetti.

Darıca Gençlerbirliği Basketbol Takımı ilk maçını kaybetti; 79-97
05 Aralık 2020 - 17:54
Genç ve dinamik bir kadro kurarak bu sezon tarihinde ilk kez Basketbol Liglerinde mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği 2. Lig D Grubu'ndaki ilk maçını Gebze Spor Salonu'nda oynadı. Darıca Spor Salonu'ndaki inşaat çalışmalarının bitmesine az kala ilk maçını Gebze'de oynamak zorunda kalan ekibimiz, Tekirdağ Sarayspor karşında Murat, Yiğithan ve Melih ile etkili oldu. İlk periyodu 13-24 geride kapatan ekibimiz, ilk yarıyı da 42-55 mağlup bitirdi. ikinci yarıda Turan ile sayıları bulan Sarı-Yeşilli temsilcimiz 3. periyodu da 54-78 geride kapattı. Son periyotta farkı kapatan Darıca Gençlerbirliği, biraz da tecrübe eksikliğinden dolayı güçlü rakibine 79-97 kaybetti.

BAŞKAN ARİF GÜLEN TAKİP ETTİ
Maçı Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, Başkan Yardımcısı Eren Ertuğrul Işık takip ederken, Başkan Gülen önümüzdeki karşılaşmanın büyük ihtimal Darıca Spor Salonu'nda oynanacağını ve bugün kaybetmesine rağmen oyuncularını çok beğendiğini ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum