Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca FYZoo'da sınırsız eğlence devam ediyor!

Yarıyıl tatiline özel bir program hazırlayan Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, çocuklara özel bir dizi etkinlik düzenliyor. Her güne özel düzenlenen etkinlikler, çocuklara unutamayacakları macera ve eğlence dolu dakikalar yaşatıyor.

Darıca FYZoo'da sınırsız eğlence devam ediyor!
24 Ocak 2024 - 14:35 - Güncelleme: 25 Ocak 2024 - 13:21
Koruma altında olan 160’ın üzerinde canlı ve 300’ün üzerinde bitki türü ile zengin botanik atmosferiyle otuz yıldır faaliyet gösteren Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, yarı yıl tatiline özel bir dizi etkinlik düzenliyor.

Her yıl on binlerce çocuğa doğayı koruma bilinci aşılamayı misyon edinen FYZoo, yarıyıl tatilinde de çocukları yaban hayatı eğlenceli ve eğitici bir ortamda keşfetmeye davet ediyor. Yarıyıl tatili boyunca doğanın gizemli dünyasına adım atacağınız ve 160’ın üzerinde hayvan türünü yakından tanıyacağınız unutulmaz bir deneyim üstelik 0-11 yaş arası çocuklar için ücretsiz.

Çocuklar sömestra özel penguen, zürafa ve zebraların dünyalarına yolculuk yaparken bir diğer yandan da özel tasarım atölyeleri ile hayal dünyalarını genişletiyorlar. Bu özel atölyeler dışında da yaş gruplarına göre farklı eğitim modülleri de çocukların bilgi ve ilgisini besleyecek.

Doğa ve canlı severlerin kaçırmaması gereken etkinlikler için FYZoo haftanın her günü saat 10.00-17.00 arası açık...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum