Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan üyelerine özel kampanya

Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi ve Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri ve 1. derece yakınlarına yönelik sağlık hizmetleri protokolünü imza altına alarak güncellediler.

Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan üyelerine özel kampanya
24 Mayıs 2023 - 14:13
Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi Kurumsal İşler Müdürü Erol Ateş ve Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aşkın Çolak, oda üyeleri ve 1. derece yakınlarına yönelik sağlık hizmetleri protokolünü imza altına alarak güncellediler.

BAŞKAN ÇOLAK'A TEŞEKKÜR ETTİLER
Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi Kurumsal İşler Müdürü Erol Ateş, yaptığı açıklamada ''Bizleri nezaketi güler yüzüyle ve sıcak misafirperverliğiyle ağırlayan uğurlayan değerli Aşkın Çolak  başkana Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi adına çok teşekkür eder, tüm üyelerine işlerinde kolaylıklar, bereketli kazançlar ve başarılar diliyoruz'' dedi.

KAMPANYA HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aşkın Çolak ise yaptığı açıklamada ''Özel Yüzyıl Gebze Hastanesinde Üyelerimize yönelik hazırlattığımız  üç kampanya hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz. 60 yaş üstü üyelerimize  yönelik olarak Üroloji ve Noroloji Doktor muayenelerinde % 50 indirmli muayene kampanyası başlattık.
Ayrıca yine üyelerimizin aile bireylerine yönelik özel bir sünnet kampanyası hazırladık. Lokal Anestezili Sünnet 5000 TL, Genel Anestezili Sünnet ise 4000 TL'dir. Personelleriniz çocukları için hastaneye gidip müracaat ettiğinde Lokal Anestezili sünnet için %50 indirim ile 2500 TL , Genel Anestezili Sünnet için Darıca Esnaf ve Sanatkarlar odasına özel 3500 TL şeklinde hizmet sunulacaktır.
Doktorlarla  yapacakları ilk görüşme ücretsizdir ve belirtilen fiyatlara muayene hizmeti dahildir. Bu KampanyaTemmuz sonuna kadar geçerlidir. Hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum