Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Deniz Yıldızları MTAL, en iyiler arasında

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ve eTwinning Ulusal Destek Servisi'nin 12-14 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da düzenlediği eTwinning Meslek Liseleri çalıştayı coşkuyla başladı, coşkuyla sona erdi.

Darıca Deniz Yıldızları MTAL, en iyiler arasında
23 Mayıs 2022 - 10:23
2021 yılında kalite etiketi almış 1178 öğretmen arasından puan sıralamasına göre 128 öğretmen çalıştaya davet edildi. İlimizden çalıştaya 5 öğretmen davet edildi. İlimizden çalıştaya İzmit Zübeyde Hanım MTAL Nurdane Mülkem, Bahçecik MTAL Hazel Yılmaz Kıyıkcı, Darıca Deniz Yıldızları Mtal Derya Demiral, İzmit Kanuni MTAL Mehtap Altunanahtar ve Hereke MTAL Meral Türkan katılarak ilimizi en güzel şekilde temsil etti.

KALİTE ETİKETİ ALDILAR
Çalıştayda Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Bölümü’nün hazırladığı proje de yer aldı. Moda Tasarım Öğretmeni Nurdane Mülkem 4 öğrencisinin yer aldığı 2021 yılında Stay Safe and Healthy (Sağlıklı ve Güvende Kal) projesi en iyi projeler arasına girdi. İlimizin gururu olan okul, başarı belgesi lie ödüllendirildi. Pandemi döneminde ‘Sağlıklı giyin sağlıklı beslen, sağlıklı bakım ürünleri kullan, sağlık hakları hakkında bilgi sahibi ol spor yap gibi projeler de üreten öğretmen ve öğrencilere bu başarı moral kaynağı oldu. Bu başarı ile Nurdane öğretmen ve proje öğrencileri okullarına kalite etiketini kazandırdı. Okullarının prestijini artıran Nurdane öğretmen ve öğrencileri yeni proje çalışmalarına da hız kesmeden başladı. Oku Müdürü Aynur Kadiroğlu da çalıştaydan başarıyla dönen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum