Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'daki karne sevinci kana bulandı

Darıca'da M.Ö. (17) isimli öğrenci, karne töreninin ardından okulun önünde bekleyen arkadaşının yanına gitti. Burada arkadaşı belinden çıkardığı tabancayla şaka yaparken silah ateş aldı. M.Ö. bacağına isabet eden kurşunla yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

16 Haziran 2023 - 16:33 - Güncelleme: 16 Haziran 2023 - 16:48
Nenehatun Mahallesi’ndeki Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi M.Ö., karnesini alıp okuldaki törenin bitiminin ardından kendisini bekleyen O.K.(17), isimli arkadaşının yanına gitti. Daha önceden aynı okulun öğrencisi olan ve ilişiği kesilerek başka bir okulda öğrenim gören O.K., bir süre sonra belinden tabanca çıkararak M.Ö.’ye gösterdi. 
Silahla şakalaşırken bu sırada okul müdürünü farkederek korkan O.K.,panikleyerek emniyeti açık şekilde tabancayı beline sokmak istedi. Ateş alan silahtan çıkan mermi M.Ö.’nün bacağına isabet etti.
Diğer öğrencilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. M.Ö. ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Tabancasından çıkan mermi ile arkadaşını bacağından vurarak olay yerinden kaçan O.K.’yi yakalamak için çalışma başlatan polis, soruşturma başlattı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum