Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da yılın son meclisi yapıldı

Darıca Belediyesi'nin bugün yapılan Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda söz alan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktorlarından Mehmet Karakum'un adının bir parka verileceğini söyledi

Darıca'da yılın son meclisi yapıldı
03 Aralık 2020 - 15:28 - Güncelleme: 04 Aralık 2020 - 14:24
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, meclis gündemine geçmeden önce, bugün hayatını kaybeden Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Mehmet Karakum’a Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, Doktor Mehmet Karakum’un da ismini bir parkta yaşatacaklarını belirtti. Başkan Bıyık, ayrıca 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir açıklama yaparak, engelli vatandaşların daima yanlarında olduklarını belirtti. 

BIYIK; “REKLAM PEŞİNDE DEĞİLİM ANCAK...”
Başkan Bıyık ayrıca mecliste yaptığı konuşmasında, “Beni bir gıda kolisi taşırken göremezsiniz. Ayrıca ne başkanlık döneminde ne de özel hayatımda böyle birşeyin peşinde olmam. Bunların reklamı olmaz, olamaz. Burada maddi durumu kötü olan vatandaşlarımıza değil, gerçekten bu hastalık yüzünden yemek dahi yapamayan Koronavirüs olan vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Günde bin 200 kişiye sıcak yemek temini yapıyoruz. Evet, Biz sosyal medyada veya gazetelerde bunun reklamını yapıyoruz. Bunun nedeni ise daha çok kişi bize ulaşsın diye. Bunun reklamını yapmaya devam edeceğiz. Bu bir siyasi çalışma değil, bu dünyanın büyük bir sorunu olan virüsle olan bir çalışma. İşadamlarımıza da sesleniyoruz, sıcak yemek çalışmalarımızda bize gıda yardımı yapabilirler” dedi.

“NEDEN 256 TANE İNTERNET DAĞITTIK?”
256 tane yavrumuza internet paketi dağıttık. Neden 256 ? Milli Eğitim Müdürlüğü’nden aldığımız bilgi ile biz bunu yaptık. Bunlar Darıca Kaymakamlığı tarafından tespit edilen sayıdır”

“DARICA’YA HÜKÜMET KONAĞI, MİLLET BAHÇESİ’NE YAPILACAK”
“Darıca Hükümet Konağı’nı Darıca Millet Bahçesi’ne yapacağız. Bütün birimlerin bir yerde olacağı, 2021 yılında ihalesine çıkılacak ve 2022 yılında da ilk kazmayı vuracağız. Ayrıca Millet Bahçesi’ndeki bu alanımız bilindiği üzere kamu binalarının olacağı yer olacak” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum