Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da 2 yaşındaki bebek iş makinesinin altında kalarak vefat etti

​​​​​​​Darıca ilçesinde iş makinesi anne ve 2 çocuğuna çarptı. İş makinesinin altında kalan 2 yaşındaki Elis olay yerinde hayatını kaybederken, bebeğinin o halini gören anne ve olay yerine gelen acılı baba Mehmet Şahin ise sinir krizi geçirdi. 2 yaşındaki Elis’ten geriye oyuncakları kaldı. 

17 Ocak 2024 - 14:02 - Güncelleme: 17 Ocak 2024 - 15:08

Olay öğle saatlerinde Darıca ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Alkın Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Sinan Sekmen'in idaresindeki belediyeye bağlı taşeron şirkete ait 34001611659 plakalı iş makinesi, yolda yürüyen Ceylan Şahin(29) ve 2 çocuğuna çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde 2 yaşındaki Elis Ada Şahin'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken hamile olduğu öğrenilen anne Şahin ve 3 yaşındaki Gülbeyaz Şahin ambulansla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

GERİYE OYUNCAKLARI KALDI 
Öte yandan bebeğinin o halini gören anne ve olay yerine gelen acılı baba Mehmet Şahin ise sinir krizi geçirirken, olayı duyup bölgeye gelen ailenin yakınlarından biri de küçük bebeğin cenazesini görünce bayıldı. 2 yaşındaki Elis’ten geriye oyuncakları kalırken, yaralanan anne ve çocuklarının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 
 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum