Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca ailesi, Kızılay'cı oldu!

Her yıl 29 Ekim ve 4 Kasım tarihleri arası Türk Kızılay Haftası olarak kutlanıyor. Bu bağlamda Türk Kızılay'ı Tüm Türkiye'de olduğu gibi Darıca'da da kuruluş yılını kutladı.

Darıca ailesi, Kızılay'cı oldu!
06 Kasım 2012 - 09:57
 Her yıl 29 Ekim ve 4 Kasım tarihleri arası Türk Kızılay Haftası olarak kutlanıyor. Bu bağlamda Türk Kızılay'ı Tüm Türkiye'de olduğu gibi Darıca'da da kuruluş yılını kutladı. Türk Kızılay'ı Darıca Şubesi, Darıca Milli Eğtim Müdürlüğü ve Darıca Aslan Çimento ilkokulu'nda öğrencilerin hazırladıkları gösteriler ile kuruluş yılını kutladı
 
BAŞKAN UNĞAN 
GENEL MERKEZDEYDİ
Darıca Şube Başkanı Ali Ünğan’ın Ankara’da genel merkezin toplantısına davetli olduğu için katılamadığı kutlama törenine Kızılay Darıca Şubesi tam kadro katıldı.
 
DUYARLILIĞINIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Kutlamaya Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan, Darıca Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Kızılay Darıca Şube Müdürü İlhami Demirci,  okul müdürüleri ve öğrenciler katıldı. Kutlamanın açılış konuşmasını Kızılay Darıca Şube Müdürü İlhami Demirci yaptı. Türk Kızılay'ı ile gurur duyduklarını söyleyen Demirci şöyle konuştu:"Bugün Türk Kızılay'ının 139uncu yaşını kutluyoruz. Siz değerli öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bugün ki programı sizler yapacaksınız. Bu konuda duyarlı olmanız bizleri mutlu ediyor. Kızılay Türk halkının daima kara gün dostudur" dedi.
 
ÖĞRENCİLER AYAKTA ALKIŞLANDI
Daha sonra söz alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise şöyle konuştu:"Türk Kızılay'ı 58 ülkede yardım dağıtan bir kuruluştur. Acı nerede ise biz oradayız. Ülkemizde yaşanan afetlere ilk olarak Türk Kızılay'ı ulaşmaktadır. Yarayı ilk Kızılay sarmaktadır. Bizim görevmiz neyse yapmaya hazırız" dedi. Kaymakam Osman Ateş ise "Kızılay şuan dünyanın bir numaralı derneği. Yaptığı yardımlarla Türk halkının merhametini dünyaya gösteren tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmalardan sonra Darıca Aslan Çimento ilkokulu Öğrencileri Kızılay'a ithafen yazdıkları şiirleri okudular. Okul öğrencileri hazırlmaış oldukları Kızılay nedir skeci ile izleyenlerden büyük alkış aldılar. Program gösteriden sonra sona erdi.