Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DADEF'in Genel Merkez Hizmet Binası, 3 Mart'ta açılıyor

Darıca Dernekler Federasyonu (DADEF) Genel Merkez Hizmet Binası, 3 Mart Pazar günü yapılacak bir törenle açılacak. DADEF Başkanı Mesut Koca ve yönetim kurulu üyeleri, dün gazetemizi ziyaret ederek, açılışlarına tüm Darıcalıları davet ettiklerini belirttiler.

DADEF'in Genel Merkez Hizmet Binası, 3 Mart'ta açılıyor
01 Mart 2024 - 11:07
Darıca Dernekler Federasyonu (DADEF) Genel Merkez Hizmet Binası, 3 Mart Pazar günü saat 13.00’da açılacak. Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi No: 352 adresinde hizmete girecek olan Darıca Dernekler Federasyonu (DADEF) Genel Merkez Hizmet Binası’nın açılışına çok sayıda protokol üyesi ve davetli katılacak. 

AÇILIŞA DAVET ETTİLER
Darıca Dernekler Federasyonu (DADEF) Başkanı Mesut Koca, DADEF Başkan Yardımcısı Darıca Afyonlular Derneği Başkanı Cafer Üstü, DADEF Başkan Yardımcısı Darıca Kastamonulular Derneği Başkanı Deniz Ünal, DADEF Başkan Yardımcısı Darıca Giresunlular Derneği Başkanı Bilal Kır, DADEF Başkan Yardımcısı Uğur Ayaş ve Darıca Zonguldaklılar Derneği yöneticisi Ayhan Karagel, dün gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Emre Polat’ı açılışlarına davet ettiler. 

AMACIMIZ BİRLİKTELİK SAĞLAMAK
Gazetemiz aracılığıyla tüm Darıcalıları açılışlarına davet eden Darıca Dernekler Federasyonu (DADEF) Başkanı Mesut Koca, ‘’Darıca Dernekler Federasyonu, Darıca’da bulunan 24 il derneğinden oluşuyor. Bir ilden iki derneği almıyoruz. Sadece Darıca sınırları içerisinde bulunan il dernekleri, eğer o ilin derneği yoksa ilçe derneklerinden birer temsilci alıyoruz. Bizim amacımız gayemiz birliktelik sağlamak. Hepimizin doğduğu yerler farklı ama doyduğumuz yer aynı. Hepimiz bu güzel şehirde ikamet ediyoruz. Biz Darıca’da STK’ların gerçek gücünü oluşturmak istiyoruz. Bütün paydaşlarla masaya oturduk. Bizim masamızda ayrı gayrı yok. Hepimizin tek bir amacı var o da bu şehre hizmet etmek. Biz Darıca’da kalıcı bir proje oluşturmak istiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kültür evleri projemizi hayata geçirmek istiyoruz. Bu proje, Darıca’da bulunan il derneklerinin kültürlerini yansıtan bilim, sanat ve kültür platosu adı altında olacak. Bu önemli projeyi ilçemize kazandırılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum