Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cumhuriyetin 100'üncü yılında deprem bölgesine binlerce kitap bağışı yaptılar

Darıca'da öğrenim gören yüzlerce öğrenci, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında aynı anda kitap okudu ve okudukları binlerce kitabı deprem bölgesine göndermek üzere bağışladılar.

Cumhuriyetin 100'üncü yılında deprem bölgesine binlerce kitap bağışı yaptılar
26 Ekim 2023 - 12:31 - Güncelleme: 26 Ekim 2023 - 17:27
Darıca Kaymakamlığı, Darıca Belediyesi ve Darıca Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen 'Cumhuriyetimizin 100. yılında kitap okuyoruz ve kitaplarımızı deprem bölgesindeki okullarımıza bağışlıyoruz' etkinliği Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı'nda düzenlendi. Yüzlerce öğrencinin katıldığı programa Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, Darıca Dernekler Federasyonu üyeleri ile muhtarlar da katılım sağladı. 

Darıcalı öğrencilerle gurur duyduğunu belirten Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, ''Cumhuriyetimizin 100.yılında yapılan bu etkinlik hepimizi gururlandırdı.  Sizler, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün “Bu eseri onlara bırakacağım ve gözüm arkada kalmayacak” sözleri ile Cumhuriyeti emanet ettiği gençlersiniz.  İyi ki varsınız'' dedi.

Statta oturarak kitaplarını okuyan öğrenciler daha sonra okudukları kitapları stantlara bıraktı. Toplanan binlerce kitap henüz belirlenmeyen deprem bölgesindeki bir okula bağış olarak gönderilecek. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum