Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli Büyükşehir Adayının Tahir Büyükakın olduğunu resmen açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adaylarını açıkladığı toplantıda Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Adayı’nın Tahir Büyükakın olduğunu resmen açıkladı

07 Ocak 2024 - 15:30 - Güncelleme: 07 Ocak 2024 - 16:08
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde partisi tarafından düzenlenen Tanıtım Toplantısı'nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın mevcut başkan Tahir Büyükakın olduğunu resmen açıkladı.
Tahir Büyükakın’ın adının anons edilmesinin ardından solandaki partililer ayağa kalkarak büyük coşku yaşatırken, Ak Parti Kocaeli Milletvekillerinin tamamı da sahneye çıkarak Tahir Büyükakın'ın yanında yer aldı

VEKİLLERİN TAMAMI, BELEDİYE BAŞKANLARI HAZIR BULUNDU

Aday açıklamasına Milletvekilleri Prof. Dr. Saddetin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Durmuş,  Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İl Başkanı Şahin Talus, MHP İl Başkanı Mehmet Nuri Demirbaş, İl Kadın ve Gençlik Kollar Başkanları, MKYK üyesi Mehmet Ali Okur, Davut Şiviloğlu, Serpil Yılmaz, İlçe başkanları ve ilçe Kadın ve Gençlik Kolları başkanları katıldı.

BÜYÜK COŞKU VARDI

Katılımın çok yoğun olduğu toplantıda kongre merkezini içi ve dışı tamamen doldu. Sağanak yağışa rağmen adayları açıklanan illerden vatandaşlar geldi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan salona geldiğinde coşku büyüdü ve gençlerin sloganları salonu inletti.

Cumhurbaşkani Erdoğan yaptığı konuşmasında, ‘’Geneldeki başarılı çalışmaları belediyecilik hizmetleri ile taçlandırmak istiyoruz. Adaylarımızı belirlerken o illerin her an yanında olacak isimler olmasına dikkat ettik. Fazla zamanımız yok 31 Mart seçimlerine kadar durmak yok yola devam. Hiç bir vatandaşımız hizmetsizliğe mahkum değildir. Hiç kimsenin beceriksizlere tıpış tıpış oy verme zorunluluğu yok. Kendi hayatını değil vatandaşın hayatını kolaylaştıran, kendini şehre adayan isimlerle milletin karşısına çıkacağız

15 OCAK’TA DİĞER ADAYLAR AÇIKLANACAK

15 Ocak’ta diğer adaylarımız açıklayacağız ve seçim beyannamemizi açıklayacağız ve gece gündüz sahada olacağız. Cumhuriyet İttifakı en büyük halkayı da belediyelerimize katarak hizmete kavuşturacağız. milletin tercihi ne olursa olsun balımızın tavrıdır. Oyunun renginden dolayı asla hakaret olmaz. Sadece onların oylarını eser ve hizmet belediyeciliğinden yana kullanmasını isteyeceğiz ve son sözü millete bırakacağız. Bizim siyasetimizde aday açıklandıktan sonra rekabet biter ve kollektif Dayanışma başlar. Bugüne kadar böyle oldu bundan sonra da böyle olacaktır. Aynı samimiyetle yürüyeceğiz. Adaylarımızla gece gündüz çalışacağız” dedi.

CUMHURBAŞKANI İTTİFAKINI SAHNEYE ALDI

Erdoğan konuşmasının arasından illeri alfabetik sıraya göre sahneye davet etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile birlikte Kocaeli Milletvekilleri, AK Parti il Başkanı, Kadın ve gençlik kolları Başkanları ve MHP il başkanı davet edildi. Erdoğan adayın kolunu kaldırıp ilan ettikten sonra Büyükakın ve beraberindeki heyetle ayak üstü koşa bir görüşme yaptı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum