Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cumhur İttifakı'ndan Darıca'da birlik mesajı

AK Parti ile MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı çalışmaları kapsamında AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek İle Başkanı Adem Emre Aygün’le seçim çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette birlik beraberlik mesajları verildi.

Cumhur İttifakı'ndan Darıca'da birlik mesajı
14 Mayıs 2018 - 10:01
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün’ü makamında ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerine yönelik fikir alışverişindi. Bulundu. AK Parti Darıca SKM Başkanı Feramuz Sağlam ve Program Sorumlusu Menaf Yorgun’unda hazır bulunduğu ziyarette ilçe başkanları Cumhur İttifakı olarak Darıca’da yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundular. Cumhur İttifakı’nın Darıca’da en yüksek oyu alması ve çalışmaların en üst düzeyde verimli geçmesi amacıyla yapılan ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.
 
BİRLİK MESAJLARI VERİLDİ
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Cumhur İttifakı’nın Darıca’da en yüksek oyu alması için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını ifade ederek birlik beraberlik mesajları verdiler.  Seçim sürecinde birlikte hareket edeceklerini ve istişare halinde olacaklarını ifade eden ilçe başkanları, 24 Haziran’da Darıca’da ve Türkiye’de kazananın Cumhur İttifakı olacağını söylediler. AK Parti ve MHP’nin Darıca’daki uyumlu görüntüsü teşkilatlarda da oldukça olumlu karşılanıyor. Seçim süreci boyunca sergilenecek birlik beraberlik görüntüsünün sandığa da yansıyacağını ifade eden ilçe başkanları, bu konuda bütün teşkilatların üzerine düşeni yapacağını kaydettiler.