Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cinnet geçirdi; Kayınpederini öldürüp, eşini ağır yaraladı!

Darıca'da cinnet geçiren damat, kayınpederini bıçaklayıp öldürdükten sonra, boşanma aşamasında olduğu karısının kafasına çekiçle vurarak ağır yaraladı.

12 Ağustos 2022 - 12:16 - Güncelleme: 12 Ağustos 2022 - 12:48
Olay,  gece satlerinde Darıca Kazım Karabekir Mahallesi, Sokullu Caddesi, Yenidevir Sokak üzerinde meydana geldi.
Boşanma aşamasında oldukları için bir süre önce Bursa’da babası Cafer Tayyar A.’nın (65) evine yerleşen 4 çocuk sahibi Zeynep E.i, dün babasıyla birlikte eşi Murat E.' (40)’nin Darıca’daki evine geldi 
Evde bir süre konuştuktan sonra Murat E. (40), gece saatlerinde  eşi Zeynep E. (37) ve kayınpederi Cafer Tayyar A. (65) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerinen hakim olamayan Murat E., kayınpederini bıçaklayarak ağır yaraladı. Bu sırada araya giren eşi Zeynep E.’yi de eline geçirdiği çekiçle bir kaç kez başına vurdu.
Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, ambulansa alınan kayınpeder Cafer Tayyar A.’nın duran kalbi yeniden çalıştırıldı. Cafer Tayyar A., kaldırıldığı Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybederken, Zeynep E., Gebze Fatih Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.
Damat Murat E., olay yerine gelen polise teslim olurken, tedavisi devam eden eşi Zeynep E.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum