Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çiler ve başkanlar Münih Fuarı'ndaydılar

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca, Gebze ve Dilovası Belediye Başkanlarıyla, Geri Dönüşüm Teknolojilerini inceledi.

Çiler ve başkanlar Münih Fuarı'ndaydılar
31 Mayıs 2022 - 17:03 - Güncelleme: 02 Haziran 2022 - 11:04
30 Mayıs-3 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenen ve Su, Kanalizasyon, Atık ve Hammadde Yönetiminde Dünyanın Önde Gelen Ticaret Fuarı olan IFAT Munih Uluslararası Geri Dönüşüm Teknolojileri Fuarı’na; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler gitti. Fuara dair açıklamalarda bulunan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Tüm faaliyetlerimizin arkasında, şehir mirasımızın ve doğamızın güzelliklerini korumanın yalnızca bugün değil; yılın 365 günü, 7/24 farkındalığını taşıyoruz. Gebze Ticaret Odası olarak olarak, Gebze’yi geri dönüşüm teknolojileri konusunda marka kent yapma yolunda; dünyanın önde gelen ticaret fuarı olan IFAT 2022 Uluslararası Geri Dönüşüm Teknolojileri Fuarı’nda belediye başkanlarımızla yerimizi aldık” dedi.

Dünyanın dört bir yanından 60’tan fazla ülke ve bu ülkelerin önde gelen lider markaların yer aldığı fuarda su, döngüsel ekonomi ve kaynak verimliliği, suyun sürdürülebilir kullanımı ve yeniden kullanımı, iklime dayanıklı şehirler ve belediye filolarında çevre dostu kent sistemleri dahil olmak üzere çevre endüstrisindeki eğilimler ve yenilikler hakkında zengin bir bilgi birikimine sahip 300’den fazla konuşmacı yer alıyor. Çevre ve iklim dostu bir gelecek için teknolojiler ve çözümler sergileyecek olan IFAT 2022, aynı zamanda çevre teknolojileri, endüstri, siyaset, belediyeler ve bilimini birbirine bağlayan en büyük ağ niteliğini taşıyor

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum