Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'nin kontenjanından Meclis Üyesi Adayı olan Okay Yıldırım'dan beklenti büyük

Uzun yıllardan bu yana bir çok okulun müdürlüğünü yapan Okay Yıldırım, emekli olmasının ardından siyasete atıldığı CHP kontenjanından Darıca Belediyesi Meclis Üyesi adayı oldu.

CHP'nin kontenjanından Meclis Üyesi Adayı olan Okay Yıldırım'dan beklenti büyük
22 Şubat 2024 - 10:57 - Güncelleme: 22 Şubat 2024 - 11:02
Eğitimciliği ve kişiliğiyle kendisini tanıyanlar tarafından takdir edilen ve oldukça sevilen Okay Yıldırım, okul idareciliği döneminde eğitim alanında önemli adımlar atmış, öğrencilerin eğitim standartlarını yükseltmek, öğretmenlerin  mesleki gelişimlerini desteklemek, okulların ise topluma daha fazla katkı sunmasını sağlamak için bir çok projeye imza atmıştı.
Erzurumlu olan ve CHP kontenjanından Darıca Belediyesi meclis Üyesi adayı olan Okay Yıldırım, seçilmesi halinde eğitim alanındaki deneyimleri ve başarılarından güç alarak gençlik politikalarının daha etkin bir şekilde ele alınması ve toplumun eğitim alanındaki ihtiyaçlarının daha iyi karşılanması için çaba sarfedeceğini ifade ediyor.
Partisi tarafından yapılan açıklamada, ‘’ Okay Yıldırım, Darıca'nın geleceğine sağlayacak katkıları ile partimize ve tüm Darıca halkına hayırlı olsun ‘’ denildi






 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum