Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP, Darıca'da halk yürüyüşü düzenledi... Çalışkan, Darıcalılara teşekkür etti!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Darıca Belediye Başkanı adayı Saide Arslan Çalışkan, seçimlere bir gün kala bugün partilileriyle birlikte gerçekleştirdiği Büyük Halk Yürüyüşü, parti binası önünden başlayarak Emek Mahallesi ve Osmangazi Mahallesi'ne kadar devam etti.

CHP, Darıca'da halk yürüyüşü düzenledi... Çalışkan, Darıcalılara teşekkür etti!
30 Mart 2024 - 14:56
CHP Darıca İlçe Başkanlığı, bugün parti binasının önünden başlayan bir yürüyüşle Darıcalılarla buluştu. Parti binası önünden başlayarak Emek Mahallesi ve Osmangazi Mahallesi'ne kadar devam eden yürüyüşe CHP Darıca Belediye Başkanı adayı Saide Arslan Çalışkan, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, ilçe yöneticileri, meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.
Yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren CHP Darıca Belediye Başkanı adayı Saide Arslan Çalışkan seçime 1 gün kala düzenlediği yürüyüşte Darıcalı vatandaşlarla buluştu. 
Yürüyüş sırasında Darıcalı vatandaşlara seslenen Çalışkan "Darıca'nın her yerinde büyük bir coşkuyla karşılaşıyoruz. Aylardır saha da bunu görüyoruz. Bu durum bize şunu gösteriyor; Darıca artık değişime hazır. Yarın sizlerden bizim için büyük destek bekliyoruz. Bu güzel günde bizim yanımızda olduğunuz için tüm Darıcalı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum." dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum