Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca Belediye Başkan adayı Av. Saide Arslan Çalışkan: '' Seçimi biz kazanacağız'' 

CHP Darıca Belediye Başkan adayı Av. Saide Arslan Çalışkan, bugün gazetemizi ziyaret etti. Çalışkan gazetemize özel yaptığı açıklamada ‘’Seçimi kazanacak kadar bir oy almayı hedefliyoruz. Darıcalıların ilgisi beni çok mutlu ediyor. 31 Mart tarihine kadar çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz. Örgütümüzle beraber uyumlu halde çalışıyoruz. Seçimi biz kazanacağız’’ dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan adayı Av. Saide Arslan Çalışkan: '' Seçimi biz kazanacağız'' 
18 Ocak 2024 - 16:53
CHP Darıca Belediye Başkan adayı Av. Saide Arslan Çalışkan, bugün gazetemizi ziyaret ederek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat ile görüşen Av. Saide Arslan Çalışkan, CHP’yi Darıca’da birinci parti yapacaklarını belirtti.

DARICA HALKINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
CHP Darıca Belediyesi Meclis üyesi Aydın Işık, CHP Darıca İlçe Yöneticileri, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Cangül Aküzüm, CHP Darıca Belediyesi Meclis üyesi aday adayı Dilan Güven ile beraber gazetemizi ziyaret eden CHP Darıca Belediye Başkan adayı Av. Saide Arslan Çalışkan yaptığı açıklamada ‘’Darıcalılar, partimize ve bizlere büyük ilgi gösteriyor. Darıca’nın ana caddelerindeki bütün esnafları ziyaret ettik. Projelerimizi gittiğimiz her yerde anlatıyoruz. Darıca, yıllardır iyi yönetilemiyor. Bu gerçekliği kabul eden Darıca halkı, bizleri büyük bir ilgi ile karşılıyor.

ÖRGÜTÜMÜZLE UYUMLU BİR HALDE ÇALIŞIYORUZ
Darıca’nın çok genç bir nüfusu var. Genç nüfusa hitap eden projeler beni çok heyecanlandırıyor. Seçimi kazanacak kadar bir oy almayı hedefliyoruz. 31 Mart tarihine kadar çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz. Örgütümüzle beraber uyumlu halde çalışıyoruz. Seçimi biz kazanacağız.  Darıca halkına sizlerin aracılığıyla çok teşekkür ederim. Gerçekten bizleri yalnız bırakmıyorlar. Özellikle son bir ayda şahsıma ve partimize gösterilen ilgi beni çok ama çok mutlu ediyor

ANKET ÇALIŞMASI YAPACAĞIZ
Anket çalışmalarını rakip partilerin adayları belli olunca gerçekleştireceğiz. Özellikle meclis üyesi adaylarımız belli olduktan sonra uzman ve profesyonel kadrolarla seçimi kazanıp, Darıca’nın çehresini değiştireceğiz. Darıca’da her kesimin oyuna talibiz. Darıca Belediyesi’ni en iyi yönetecek ekip biziz. İnşallah seçimleri kazandığımızda Darıca’yı Darıcalılarla beraber yöneteceğiz. Artık adamcılık dönemi bitecek, Darıca CHP belediyeciliği ile tanışıp, büyük hizmetler alacak’’ dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum