Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca adayı Çalışkan'ın Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki seçim koordinasyon merkezi açıldı

CHP Darıca Belediye Başkan adayı Saide Arslan Çalışkan, Kazım Karabekir Mahallesi’nde seçim koordinasyon merkezi açtı. Mini mitinge dönen açılışta konuşan Çalışkan, ‘’Sokak sokak, ev ev geziyoruz. 31 Mart’ta seçimi biz kazanacağız’’ dedi.

CHP Darıca adayı Çalışkan'ın Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki seçim koordinasyon merkezi açıldı
02 Mart 2024 - 15:51
CHP Darıca Belediye Başkan adayı Saide Arslan Çalışkan, Kazım Karabekir Mahalesi’nde seçim koordinasyon merkezi açtı. Açılışa CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atasoy Bilgin, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, meclis üyesi adayları, partililer ve çok sayıda Darıcalı vatandaş katıldı.

ÖZALTAN: 31 MART AKŞAMI ZAFERİ HEP BERABER KUTLAYACAĞIZ
Programda ilk olarak konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, ‘’ Korku dağları sardı. Buradan Darıcalılara bütün emekçi halkımıza sesleniyorum. 31 Mart akşamı Darıca’nın ilk kadın belediye başkanını zaferini beraber kutlayacağız. Burada bulunan kalabalık bunun göstergesi. Hepinizden büyük bir destek bekliyoruz’’ dedi.

ÇALIŞKAN: KAPI KAPI GEZİYORUZ
Daha sonra programda söz alan CHP Darıca Belediye Başkan adayı Saide Arslan Çalışkan, yaptığı açıklamada ‘’Sokak sokak ev ev geziyoruz. Darıca’da değişimin adresi olduğumuzu, hak yemeyeceğimizi, adaletli bir yönetim anlayışını, yetimin hakkını yemeyeceğimiz güveni vermek anlamında kapı kapı geziyoruz. Partimize layık olmaya çalışıyoruz. Halkın belediyeciliğini iktidar yapmak için el ele canla başla çalışıyoruz. Ben bugüne kadar her yerde projelerimi anlattım. Ama bugün artık sabır taşım çatladı. Dün belediye otobüsleriyle, bize ait olan alana sırf kalabalık göstermek için, işçilere kart basacaksınız diye tehdit edenlere çok doluyum. Bizim mücadelemiz hak mücadelesi. Yoksulun mücadelesi. İsrafa son vereceğiz. 1 Nisan’da da halkın hesabı gelecek. Sizlerden destek istiyoruz’’ dedi.

BİLGİN: DARICA’DA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ
CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atasoy Bilgin’in de söz aldığı programda Bilgin şu sözleri söyledi: ‘’Kime dokunsak bin ah işitiyoruz. Kocaeli sorunların olduğu bir şehir haline geldi. Bu kentin sorunlarını hep beraber çözeceğiz. Depremle alakalı hiç bir şey yapılmamış. Ağır hasarlı binaları halen yıkmamışsın, bu kenti depreme hazırlayacağım diyorsun. Bu kent hizmetlerden yoksun bırakılmış. Bu kent hepimizin. Saide başkana sahip çıkalım. Darıca’da seçimi kazanacağız inşallah’’ dedi.

ÇİLER: SAİDE ARSLAN ÇALIŞKAN’IN YANINDA OLUN ONA DESTEK VERİN
Programda son konuşmayı yapan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, ‘’Kadının elinin değdiği yerde bereket vardır. İşte size kadın aday. Biz zengin kentin fakir bekçileriyiz. Pırıl pırıl bir adayımız var. Kendisi harika bir insan. Darıca’nın problemlerini çok iyi biliyorum. Örnek olarak Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi sadece tabeladan ibaret. Mecliste çabasını veriyoruz ama yerelde de güçlü olmamız gerekiyor. Lütfen Saide başkanın yanında olun. 8 Mart dünya kadınlar gününü, 1 Nisan’da seçimi kazanarak hep beraber Çınaraltı Meydanı’nda kutlayalım’’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kurdela kesimi yapıldı ve CHP Darıca ailesi İstasyon Caddesi’nde vatandaşlarla ve esnaflarla buluştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum