Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükakın ve Talus'tan Ak Parti, MHP ve BBP Darıca Teşkilatları'na ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, dün Darıca’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundular. İlk önce Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Büyükakın ve Talus’a Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar da eşlik etti.

Büyükakın ve Talus'tan Ak Parti, MHP ve BBP Darıca Teşkilatları'na ziyaret
24 Ocak 2024 - 14:03 - Güncelleme: 25 Ocak 2024 - 13:22
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, dün Darıca’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundular. İlk önce Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Büyükakın ve Talus, daha sonra Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nı ve BBP Darıca İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ettiler.

TALUS: DARICALILAR DAİMA BİZİMLE BERABER
Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı binasında partilileriyle buluşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus’u Ak Parti Darıca ailesi büyük bir coşkuyla karşıladı. Ziyarette ayrıca Ak Parti Darıca Belediye Başkan Aday adayları Ufuk Acay ve Ahmet Hakan Hocaoğlu da hazır bulundu. Darıca’da yeniden seçimi kazanacaklarını belirten Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, ‘’Darıca, Ak Parti’nin her zaman güçlü olduğu bir şehirdir. Darıcalılar daima bizimle beraber. İnşallah bu seçimden de zaferle ayrılıp, Darıca’ya olan muhteşem yatırımları yine Darıca halkıyla buluşturacağız’ dedi. 

BÜYÜKAKIN TEŞEKKÜR ETTİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise yaptığı konuşmada ‘’Darıca bizim için çok özel bir şehir. Darıca’da yaptığımız güçlü yatırımların karşılığını halkımızda görmek bizleri çok mutlu ediyor. Darıca halkı, bizlere verdiği desteği yeniden sürdürecek. Bizleri yalnız bırakmayan tüm Darıcalılara, teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ederim’’ dedi.

MHP DARICA’YI ZİYARET ETTİLER
Yapılan konuşmaların ardından ilk olarak Cumhur İttifakı ortaklarından MHP Darıca İlçe Teşkilatı Binası’na giden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar’ı ilçe binasında MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım ve MHP  Darıca Teşkilatı üyeleri karşıladı. MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, ziyaretlerinden dolayı Ak Parti heyetine teşekkür etti.

BBP DARICA İLE BULUŞTULAR
MHP ziyaretinin ardından bir diğer Cumhur İttifakı ortağı BBP Darıca İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret eden Ak Parti heyetini, BBP Darıca İlçe Başkanı Vedat Yılmaz ve yönetimi karşıladı. Cumhur İttifakı’nın gücünü yerel seçimlerde bir kez daha göstereceklerini belirten Başkan Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar’a teşekkür etti.

.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum