Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Çiler, Darıca'da çalışmaları inceledi!

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası’nın bizzat içerisinde olduğu, yüklenicisi olduğu  Darıca Hizmet Kompleksi ve Darıca 112 Acil Servisi'nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Çiler, Darıca'da çalışmaları inceledi!
15 Eylül 2021 - 11:18 - Güncelleme: 17 Eylül 2021 - 12:13

Geçtiğimiz aylarda yapılan temel atma töreni ile Darıca Belediyesi ve GTO Vakfı’nın işbirliğiyle inşaatı devam eden GTO Darıca Hizmet Kompleksi’nin çalışmalarını yerinde inceleyen Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler, 12 Milyonluk dev projede Kızılay Kan Merkezi, ihtiyaç sahipleri için büyük bir yemekhane ve mutfak, aşevi, mescitler, kadın-erkek ayrı ayrı tuvaletler, çok amaçlı fuaye alanı, her türlü toplantıların yapılabileceği 300 kişilik bir toplantı ve kongre salonu, açık otopark ve AFAD işbirliği ile bir Afet Kurtarma Ekibi yerinin olacağını ifade etti. Başkan Çiler, Darıca Belediyesi'nin de bu projede çok büyük katkılar sunduğunu ifade ederek Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a teşekkür etti.

DARICA'YA BİR YATIRIM DAHA!  
Gebze Ticaret Odası’nın Dilovası, Gebze, Çayırova ve Darıca’da yaptırdığı 112 Sağlık Merkezlerinden altıncısı olan Darıca Nenehatun 112 Acil Servis İstasyonu'nun 112 Sağlık Merkezi inşaatında ise sona gelindi. GTO Başkanı Nail Çiler yaptığı açıklamada, “ Biz bölgemize çok önem veriyoruz. 4 ilçemizde açtığımız 6 adet 112 Acil Sağlık Merkezleri bu anlamda önemli bir katkı sağladı. Buradaki inşaat tamamlandıktan sonra Abdi İpekçi Mahallesi’nde bulunan 112 Acil Sağlık Merkezi buraya taşınacak ve yeni yerinde hizmete başlayacak.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum