Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Avrupa Birliği projesinde Darıcalı gençler, Kaymakam Yüksel Kara ve Gazeteci Erol Polat ile buluşacak

Darıca Kaymakamlığı, Avrupa Birliği Erasmus ‘Eco Up Root Democracy’ projesi ortaklığında yarın bir program düzenleyecek. Darıcalı gençlerin yoğun olarak ilgi göstereceği söyleşi de Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili olan Erol Polat, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ile beraber gençlerin sorularını cevaplayacak.

Avrupa Birliği projesinde Darıcalı gençler, Kaymakam Yüksel Kara ve Gazeteci Erol Polat ile buluşacak
21 Aralık 2023 - 13:03
Darıca Kaymakamlığı, Avrupa Birliği Erasmus ‘Eco Up Root Democracy’ projesi ortaklığında yarın bir program düzenleyecek. ‘Demokrasi ve Gençlik’ konulu söyleşi de Darıcalı gençler, Darıca Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Erol Polat ve Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ile buluşacak.
Yarın saat 15:30’da Darıca Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda düzenlenecek söyleşiye büyük ilgi olacak. Proje Koordinatörü Birsen Sarıtoprak, programın proje sunumu ile başlayacağını daha sonra Darıca Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili olan Erol Polat ve Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ile gençlerin soru-cevap demokrası söyleşisi yapılacağını, seçim simülasyonu ve sürpriz hediyeli Kahoot’un gerçekleşeceğini belirterek, tüm Darıcalı gençleri bu önemli söyleşiye davet ettiklerini açıkladı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum