Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Arif Gülen'den Ender Alkan'a sert tepki!

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü Teknik Direktörü Ender Alkan kulüpten ayrıldığını açıkladı. Ender Alkan yayınladığı mesajla kulüple olan sözleşmesini fesih ettiğini açıkladı. Yaptığı veda açıklamasına kulübün eski başkanı Arif Gülen’den tepki geldi. Gülen yaptığı zehir zemberek açıklamasında Ender Alkan’ı özür dilemeye davet etti.

Arif Gülen'den Ender Alkan'a sert tepki!
19 Haziran 2023 - 11:11
Gülen şu görüşlere yer verdi;

“Ender Alkan” kendi beceriksizlik ve çevirdiği filmlerini kapatmak için veda yazısının ilk paragrafında kendine yakışanı yaparak Benim Başkanlık dönemime atıfta bulunmuş “Darıca GB,deplasmana dahi gidemeyecek durumundayken” diye zırvalamış..

Bırak ben kulübü sattığım haftayı.. Son Deplasmana kadar gittiğin uçağın parasını,yolda yediğin yemeğin parasını dönüp gelip tesiste içtiğin çayın parasını Ben ödedim..Bunun Aksini iddia edecek bir delikanlı varsa anında canlı yayında kamuoyunun önünde kozlarımı paylaşmaya hazırım..

Gelelim kulübün Düşme Potasına ve sizin hedefinize..

Yaptığınız basın toplantısı kayıtlarda 50.Milyon harcayıp kulübü play Off da değil şampiyon yapacağınızdı..

Kulübe göreve geldiğinizde daha ilk yarı bitmemişti ve tüm kadroyu değiştirerek maça 9.Hafta başladın..

Sen beceriksizliğini bana mal edip Tüm Darıca'yı 3 Milyonla tehdit edip para için klübün tahtasını kapattırmak istememiş gibi rol kesme..

Arif Gülen Bu kulübe 5 yılda zamanın parası 25.milyon harcayan kulübü Borçsuz teslim eden ve an itibari ile hala parasının tamamını bekleyen bir Başkan olarak kayıtlara geçti Her kese ve Her şeye Rağmen!!!..

Bu arada Senin Kariyerine vesile olan seni Profesyonel Hoca yapan adamım..

Biraz vefan, varsa özür dilersin..

Dünya Küçük bir bakmışsın Bir gün yine Arif Gülenle yolun farklı yerlerde kesişir..

Darıcanın Evladıyım Ben Haberin olsun… '' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum