Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aracıyla denize uçan sürücü, kendi yerine o anki şokla kardeşinin ismini vermiş

Gebze'de dün aracıyla birlikte feribot iskelesinden denize uçan Süleyman Okumuş, isminin sorulması üzerine olayın şoku ve karışıklıkla kardeşi Bünyamin Okumuş’un ismini verdiğini söylemiş

Aracıyla denize uçan sürücü, kendi yerine o anki şokla kardeşinin ismini vermiş
27 Eylül 2023 - 12:55
Kaza, dün gece saatlerinde Gebze Eskihisar Feribot İskelesinde meydana geldi.. Güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde, 58 HF 922 Plakalı hafif ticari aracıyla feribota binmek için iskeleye giren Süleyman Okumuş,( 50) yolun devam ettiğini zannettiği sırada  denize uçtu.
Çevredekilerin can simidi atarak kurtardığı Süleyman Okumuş, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, denize düşen araç bir buçuk saat süren çalışmanın ardından vinçle sudan çıkarıldı.

BİR KAÇ SAAT SONRA HASTANEDEN TABURCU EDİLDİ
Hastanede tedavi altına alınan Süleyman Okumuş, sağlık durumunun normale dönmesinin ardından  bir kaç saat sonra taburcu edilerek evine gönderildi.
Okumuş’un yakınları, kazayı yapan kişinin Bünyamin Okumuş değil, kardeşi Süleyman Okumuş olduğunu söyledi. Akrabalarından birisine ulaşmak için güvenlik güçleriyle temas kuran Süleyman Okumuş’un  kendisine adının sorulması üzerine kazanın şokuyla yanlış anlaşıldığını ve kendi yerine kardeşinin ismini verdiğini söylediği öğrenildi.

BİR ANDA GÖZLERİ KARARINCA DENİZİ GÖREMEMİŞ

Süleyman Okumuş’un bir işi için İstanbul’a gittiği ve kazanın da Gemlik’teki evine dönmek üzereyken meydana geldiği öğrenilirken, yakınlarına verdiği bilgide gözlerinin bir anda karardığı ve bu nedenle de denizi göremediğini ifade ettiği belirtildi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum