Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Antepli Hünkar Künefe'den muhteşem açılış!

Künefe ve katmerin Türkiye’deki önemli markalarından birisi olan Antepli Hünkar Künefe Katmer Darıca’nın resmi açılışı önceki gün yapıldı.

Antepli Hünkar Künefe'den muhteşem açılış!
13 Mart 2019 - 09:12
Halil Sevilmiş tarafından işletilecek olan Antepli Hünkar Künefe ve Katmer Darıca Abdi İpekçi Mahallesi 1551 nolu sokakta  törenle hizmete girdi.  
Antepli Hünkar Künefe ve Katmerin açılışına ilgi yoğun oldu.  
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık,  CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk, Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan adayı Selim Çetinkaya AK Parti Gebze Belediye Başkan adayı  Zinnur Büyükgöz, Gebze  Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mustafa Turanalp, eğitimci Ali Öztosun ile çok sayıda davetli açılışta hazır bulundu.
 
BİRBİRİNDEN LEZİZ LEZZETLER 
Antepli Hünkar Katmer ve Künefe’de birbirinden lezzetli ürünler müşterinin beğenisine sunuluyor.  Bunların arasında katmer çeşitleri, künefe çeşitleri , fındıkzade, mozaik, yarı fıstık,  yarı kaymak , billuriye,  cevizlipaşa, yarı peynir,  fıstıkburger , çeşit çeşit baklavalar, tatlılar ve sıcak kuruyemişler gibi ürünler yer almakta. Ayrıca, meyve ve kuruyemişler de ikram tabağında yer alıyor.
 
“TAMAMEN ORGANİK 
ÜRÜNLER KULLANILIYOR”
Hünkar Künefe ve Katmer hakkında bilgi veren  Halil Sevilmiş Biz ürünlerimizde ne kullanıyorsak bunu müşterimizin gözü önünde yapıyoruz. Mesela Şam fıstığı Antep fıstığını müşterilerimizin göreceği şekilde öğütüp tatlıya katarız. İnsanlar kaliteye ve lezzete önem verirler.  Müşterilerimize en leziz ve taze ürünlerimizi sunarız” diye konuştu. Sevilmiş “firma olarak işimize maksimum düzeyde özen gösteririz. Bu yüzden Türkiye’nin önemli markalarından birisi olan Hünkar Katmer ve Künefe Kocaeli’de ilk olarak burada hizmet vermektedir” diye konuştu.