Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Anne kız toprağa verildi

Darıca'da dün akşam saatlerinde çöple dolu 3 katlı bir binada meydana gelen yangında dumandan etkilenerek hayatını kaybeden 79 yaşındaki Refiye Arısoy ve 52 yaşındaki kızı Necla Arısoy’un cenazesi Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç’in kıldırdığı Cenaze Namazı’nın ardından toprağa verildi.

Anne kız toprağa verildi
30 Mart 2018 - 18:24

Dün akşam saatlerinde Darıca Bağlarbaşı Mahallesi, Harmanlar Sokak’taki 3 katlı binanın en üst katında çıkan yangında evdeki çöplerin için için yanması sonucu dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden Refiye Arısoy ve kızı Necla Arısoy’un cenazesi, bugün İkindi vakti Darıca Yerli Camii’nde İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç tarafından kılınan Cenaze Namazı’nın ardından toprağa verildi.

Darıca Bağlarbaşı Mahallesi Merkez Eski Mezarlıktaki Aile kabristanına defnedilen anne ve kızının cenazesine Refiye Aksoy’un oğlu, torunları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anne ve kızının yaşadığı binanın tüm katları ve merdivenlerindeki çöplerin, polis ve itfaiyeden gelecek raporun ardından Darıca Belediyesi tarafından boşaltılacağı belirtildi.