Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

20 yaşındaki hastadan 101 adet böbrek taşı çıktı

​​​​​​​Üroloji Doktoru Prof. Dr. Mustafa Güneş, 20 yaşındaki hastadan 101 adet böbrek taşı çıkararak hastayı sancılarından kurtardı

20 yaşındaki hastadan 101 adet böbrek taşı çıktı
23 Mayıs 2023 - 15:35
Geçtiğimiz ay açılışı yapılan Kocaeli Şehir Hastanesinde ameliyatlar son hızla sürüyor. Bilindiği üzere Kocaeli Devlet Hastanesi ve SEKA Devlet Hastanesi ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bazı bölümleri Şehir Hastanesine taşınmıştı. Her iki hastanedeki sağlık çalışanlarının büyük kısmı da Şehir Hastanesinde kaydırılmıştı.

Daha önce Darıca Farabi eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Prof. Dr. Mustafa Güneş, bu görevi sonrası Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göreve başlamıştı. Bu hastanede bir süre görev yapan Prof. Dr. Mustafa Güneş, Şehir Hastanesinin açılmasıyla hasta kabulüne burada başlamıştı. Burada son derece önemli ameliyatlar gerçekleştiren Prof. Dr. Güneş, son ameliyatında 20 yaşındaki bir hastadan 101 adet böbrek taşı çıkardı. Hasta ve yakınları Prof. Dr. Güneş ve ekibine teşekkür etti.

101 ADET
Sosyal medya hesabından ameliyat sonrası açıklama yapan Üroloji doktoru Prof. Dr. Mustafa Güneş, “20 yaşında erkek hastamızın böbreğinden Perkütan nefrolitotomi (böbrek taşlarında yandan direk tek girişten böbreğe girip yapılan kapalı ameliyat) operasyonu ile 101 adet taş çıkarıldı. Ekipten Op. Dr. Ahmed Ömer Halat, asistanlarımız Dr. Ali Eser, Dr. M. Emre Yörüsü ve üroloji çalışanlarına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum