Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

20 Yaşındaki genç anne ve babasını vurarak öldürdü

ÖZEL HABER - Darıca’da hakkında daha önceden uzaklaştırma kararı bulunan 20 yaşındaki genç, sabaha karşı yeniden tartıştığı anne ve babasını vurarak öldürdü.

20 Yaşındaki genç anne ve babasını vurarak öldürdü
30 Nisan 2019 - 12:19

Bağlarbaşı Mahallesi, Billur Sokak, No:13, Daire 1 adresinde meydana gelen olayda, kendisinden yaşça büyük bir kadınla ilişkisi olduğu için buna karşı çıkan ailesiyle sık sık tartışan,  Birkan Ören(20), dün sabaha karşı konuyla ilgili olarak yeniden tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayan Birkan Ören, önce Özel Güvenlik Görevlisi olan babası Fethi Ören (49)’i, salondaki çekyat üzerinde, daha sonra da annesi Dilek Ören’i (41), banyodaki lavabonun önünde  vurarak öldürdü.

Cinayet zanlısı Birkan Ören, o sırada  evde uyumakta olan biri 14, diğeri 2 yaşındaki kız kardeşlerine dokunmadan kaçarken, olay, hayatını kaybeden Fethi Özen’in sabah işyerine gelmemesi üzerine evine giden mesai arkadaşları tarafından ortaya çıktı.

İşe gitmediği için, durumdan şüphelenen mesai arkadaşları, maktülün telefonlara da cevap vermemesi üzerine, evine giderek kapının zilini çaldılar. Kapıyı açan evin 14 yaşındaki kızı, önce babasının, daha sonra da annesinin kanlar içerisinde yattığını gördü. 

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen çok sayıda ambulans ve polis ekipleri, yaptıkları inceşemede Fethi ve Dilek Ören’in hayatını kaybettiğini fark ettiler.

Fethi ve Dilek ören’in cenazeleri Darıca Farabi eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, anne ve babasını öldürerek olay yerinden aracıyla birlikte kaçan Birkan Ören, kısa süre sonra Cami Mahallesi’nde aracının ,içinde yakalanarak göz altına alındı.

Polis olayla ilgili araştırmalarına devam ediyor.