Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Darıca, Kocaeli'ye çıkarma yaptı!

AKP İl Başkanlığı, partinin 11. kuruluş yıl dönümünde 2 bin kişilik bir iftar yemeği verdi. Kadir Gecesi`ne denk gelen kuruluş yıldönümü oldukça sadeydi. Antikkapı Restaurant`ta düzenlenen iftar programına Darıca'dan katılım yoğundu.

Ak Parti Darıca, Kocaeli'ye çıkarma yaptı!
16 Ağustos 2012 - 12:49
 AKP İl Başkanlığı, partinin 11. kuruluş yıl dönümünde 2 bin kişilik bir iftar yemeği verdi. Kadir Gecesi`ne denk gelen kuruluş yıldönümü oldukça sadeydi. Antikkapı Restaurant`ta düzenlenen iftar programına Darıca'dan katılım yoğundu. Restoranın içerisine ve bahçesine kurulan masalar tıklım tıklım doldu. İl başkanı Mahmut Civelek`in ev sahipliğindeki iftara; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu katıldı.Milletvekilleri Sibel Gönül, Fikri Işık, Zeki Aygün, İlyas Şeker, Mehmet Ali Okur, Muzaffer Baştopçu, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, eski milletvekili Eyüp Ayar, İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, belediye başkanları, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe başkanları, Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öztürk, gençlik kolları, Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, kadın kolları, istişare kurulu, belediye meclis üyeleri, eski belediye başkanları, mahalle ve köy temsilcileri ile ilçe yöneticileri de iftarda hazır bulundu. Teşkilat üyeleri toplu olarak otobüslerle iftar salonuna geldi. Kadir Gecesi nedeniyle salon sadece Başbakan Erdoğan`ın posterleriyle süslendi, bayrak ve balon kullanılmadı.
 
2 BAYRAM BİRDEN 
Teşkilatına şükranlarını sunan Civelek, “2 bayram birden  kutluyoruz. Yani hem kuruluşumuzu, Kadir Gecesi`ni icra ediyoruz. 
Ebediyete intikal etmiş parti mensuplarına Allah rahmet eğlesin. Güçlü bir şekilde siyaset yapıyoruz. Kocaeli AKP`nin kalesi, bu bize güç veriyor. Bu teşkilatlarla biz 3 seçime gideceğiz. Başbakan`ımızın isteğiyle temsil oranımızı şehrimizde daha da artıracağız. Onun izninde oylarımızı artırarak belediyeleri alacağız” dedi.
 
MUHTEŞEM GÖSTERİ 
Teşkilat üyeleri bu konuşmanın ardından ünlü kum sanatçısı Ramazan Yumrutepe`nin kumdan muhteşem gösterini dikkatle izledi. Kum sanatçısı Yumrutepe, peygamberimizin hayatıyla ilgili önemli olayları kum sanatıyla anlattı ve partililerden büyük bir alkış aldı. 12 dakikalık gösterinin sonunda kürsüye çıkan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, gösteriyi çok beğendiğini söyleyerek, sanatçıya teşekkür etti. 
 
BAŞKAN RAHATLADI
Bakan Ergün, daha sonra çok merak edilen o soruya yanıt verdi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aday olup olmayacağıyla ilgili net konuştu. Bu açıklama başta başkan İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere herkesin içini rahatlattı. Bakan Ergün, “3 dönem milletvekilliğini dolduranlarla ilgili tartışma çok yanlış. Çünkü ilkeli olmak son derece önemli. Siyasi kadrolara aktaracak başka kanallar var. Tek kanal bakanlık, başkanlık ya da vekillik değil. 
 
BENİM İÇİN MAZİ
Belediye başkanlığı önemli bir görev. Allah nasip etti ve geçmişte yaptık. Belediye başkanlığı istikbal vadeden bir görev. Ancak bazı arkadaşlar için istikbal vaadeden bu görev bizim için mazidir. Bu işleri yapacak olan arkadaşlarımız olabilir, ama o ben değilim. Bu konuda dedikodu yaymayı bırakın. Biz işimize bakalım. Bizim işimiz güçlü bir Türkiye inşa etmek. Siyasi bir görev olursa bunu seve seve yapacağız. 
 
TELAŞLANMAYIN!
Büyükşehirde bile bürokratlar arasında kaygılanma olmuş. Hiç bir belediye başkanı bu tür tartışmaların içinde olmasın. Bakanlar, büyükşehir adayı olacak ancak ben aday olmayacağım. Bakan ya da vekil olmadan da yapacağım işler var. Rahat olun. Büyükşehir`de bile ‘Acaba bir değişim mi olacak?` telaşı başlamış. Telaşlanmayın. Ramazan ayındayız rahat olun” diye konuştu. Bu açıklamaların ardından ilçe başkanları, il yöneticileri ve belediye başkanları 11. yılın anısına bir aile fotoğrafı çektirdi.