Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyüksün Arif başkan !

3. Lig, 3. Grup'ta mücadele veren temsilcimiz Darıca G.B., Geçtiğimiz hafta Modafen F.K deplasmanından aldığı altın değerindeki 3 puanın 1'i kulüp başkanı Arif Gülen'in futbolcular üzerinde yaptığı motivasyonuna ait

Büyüksün Arif başkan !
04 Eylül 2019 - 20:18

Geçtiğimiz sezon oldukça zor günler geçiren ve neredeyse kapısına kilt vurulacak hale gelen Darıca Gençlerbirliği kulübü, küme düşmesine rağmen, bu kentin evladı Arif Gülen ile yeniden küllerinden doğdu.

Dar bütçe ve çeşitli imkansızlıklara rağmen bu sezon transfer tahtasını açarak bir çok futbolcuyu takıma kazandıran Başkan Arif Gülen, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Modafen F.K. maçında adeta tribündeki yerinde duramadı.

Müsabakanın başında ve devre arasında sfutbolcuların soyunma odasına girerek, motivasyon pompalayan Gülen, bunun karşılığını da 3 puanla almasını bildi.

Takımımızın cefakar taraftarı Çınaraltı Grubu ise her zaman olduğu gibi futbolcularımızı yalnız bırakmazken, maç bitimine kadar takımızı yaptığı tezahuratlarla adeta ateşledi.

Bir çok taraftarlarla birlikte Kulüp Başkanı Arif Gülen'in de maç sonunda sesi kısılırken, alınan çok önemli bir galibiyetin ardından taraftar ve Gülen adeta birbirlerieriyle kenetlenerek dost ve düşmana nazire yaptılar.

 

BU GALİBİYET TÜM DARICA'YA ARMAĞAN OLSUN

Başkan Gülan, maçın ardından kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda galibiyeti Darıca'ya armağan edttiğini belirterek şu görüşlere yer verdi ''İlk maçımız,İlk Deplasmanımız,İlk Galibiyetimiz;

Tüm Darıcamıza Armağanımız olsun .Devamı Gelsin inşallah.. Teşekkürler Aslanlarım.. Teşekkürler bizi yanlız bırakmayan 12.Adam Büyük Taraftarımız...