Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yangın mahalleliyi korkuttu

Darıca'da boş bir gecekonduda bugün meydana gelen yangın, bitişikteki 3 katlı apartmana sıçradı. Apartmandaki daire sahipleri evlerinin yanacağı korkusuyla dışarıya kaçtı. İtfaiyenin müdahalesi sonrası alevler kontrol altına alınırken, apartmanın duvarı ve bazı pencereleri isle kaplandı

Yangın mahalleliyi korkuttu
03 Nisan 2018 - 15:56

Darıca Sırasöğütler Mahallesi, Atatürk Caddesi, öksüz Sokak No: 9/1 adresinde bugün öğleden sonra  boş bir gecekonduda meydana gelen yangın, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Bir süre önce sahibi tarafından satılan ve kullanılmayan 2 katlı ahşap gecekondu bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. 

Alevler, yanan gecekondunun bitişiğindeki 3 katlı apartmana sıçradı. Apartman sakinleri yanma tehlikesi nedeniyle evlerini boşaltarak dışarıya kaçtı. itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınan yangında alevler bitişikteki apartmanın duvarlarını ve bazı pencerelerinin isle kaplanmasına neden oldu.

112 Acil Servis Ekibi, PALGAZ firmasına ait ekipler ile SEDAŞ olay yerinde önlem aldı. Direğe çıkan ekipler olası bir tehlikeye karşı elektrikleri keserken, polis, gecekondunun yeni sahibine ulaşamaya çalışıp yangınla ilgili soruşturma başlattı.