Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Bıyık; Ben sizin emanetçinizim

Darıca Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü yönetiminin düzenlediği Dayanışma Yemeğine Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay ile birlikte katılan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediyenin babasının malı olmadığını söyleyerek, ‘’ 5 yıl sonra belki o koltukta olmayacağım ben emanetçiyim, sizin emanetçinizim, bu nedenle Darıca’nın menfeatleri için ne gerekiyorsa onu yapacağım’’ dedi

Başkan Bıyık; Ben sizin emanetçinizim
07 Nisan 2019 - 15:59

Darıca Çamlıkpark’ta düzenlenen Dayanışma Yemeği’nde konuklarına hitaben konuşan Darıca Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Çiçek, kulüplerinin faaliyete başladığı 02 Aralık 2018 tarihinden bu yana kendilerini yalnız bırakmayarak  destek veren Darıca belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a yönetim adına teşekkür ettiklerini söyleyerek, amaçlarının Darıca’nın ismini ulusal mecralarda da duyurmak olduğunu ve bu yönde vargüçleriyle çalıştıklarını ifade etti. Mehmet Çiçek, atalarından devraldıkları doğayı gelecek nesillere de aynı şekilde ve daha yararlı daha bilinçli bir şekilde avcılık faaliyelerini sürdürmenin çabası içerisinde olduklarını kaydederek, ‘’ Avrupa genelinde çok saygıdeğer ve gelişmiş olan bu ata sporumuzu ülkemizde de hak ettiği yerlere getirme arzusundayız. Darıca’da henüz yeni kurulmuş bir kulüp olsak dahi çok güzel günlere ulaşacağız’’ dedi

 

Bıyık; Destekleri için Darıcalılar’a şükran borcum var

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, davetten dolayı Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkan ve yönetimine teşekkür ettiğini belirterek, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde şahsına ve Cumhur İttifakı’na gösterdikleri ilgi ve alaka nedeniyle ayrıca tüm Darıcalılar’a şükran borcu olduğunu ifade etti.

Amaçlarının Darıca’nın var olan güzelliklerinin üzerine güzellik katmak olduğunu yineleyen Başkan Muzaffer Bıyık, bu nedenle var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

İlçe başkanlığı ve belediye başkan aday adaylığı dönemi ile aday olduğu dönemlerde de Darıca Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübüne uğradığını söyleyen Başkan Bıyık, ‘’ Şimdi de belediye Başkanı olarak buradayım, bu konuda bir fikir alışverişinin, bir birliktelik ve beraberliğin nasıl yapılması gerekiyorsa, bir STK ile, bir belediye arasındaki olması gereken neyse bunun bir fazlasını yapmak için gayret edeceğimi söylemiştim. Dün ne söylüyorsak, bugün de aynıyım, verdiğim her sözün arkasındayım, seçim öncesi ne demiş isem bugün de aynı şeyi söylüyorum. Süreci kurtarmanın peşinde olmadım. Belediye hepinizin, belediye benim babamın malı değil, belki 5 yıl sonra bırakıp gideceğiz, biz emanetçiyiz, sizin emanetinize bakıyoruz. Sizin için, kamu için, vatandaş için Darıca’nın menfaati için ne gerekiyor sa biz o işin içinde olacağız, bunu böyle bilesiniz’’ dedi.