Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yılmaz, eğitim için Darıca'da inceleme yaptı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli’de İkili Eğitim yapan okulların Tekli eğitime geçişi için atılacak adımları yakından takip ediyor. Bu konuda ilçe bazlı toplantılar gerçekleştiren Yılmaz, sorunun yoğun yaşandığı Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde toplantılar gerçekleştirdi.

Yılmaz, eğitim için Darıca'da inceleme yaptı
19 Mayıs 2017 - 10:47
Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da hazır bulunduğu toplantılarda, ilçelerde ikili eğitim yapan okullar hakkında İlçe Müdürlerinden brifing alındı. Daha sonra ikili eğitim yapan okullar ziyaret edilerek okulların sorunları ve ihtiyaçları yerinde incelendi. Okul idarecileri ile de bir araya gelen Yılmaz, öğrencilerle de buluşmayı ihmal etmedi. 
Konu hakkında açıklama yapan Yılmaz; “Hedefimiz 2019 yılına kadar Kocaeli’de bu sorunu tamamen çözmek. Bunun için öncelikle yapılan okul yatırımlarını sorunu çözmeye yönelik olarak planlıyoruz. Okul alım bölgeleri üzerinde yapılan hassas çalışmalarla ve bu sene tamamlanacak okul yatırımları ile birlikte, önümüzdeki Eğitim-Öğretim döneminde İkili Eğitim yapan okullarımızda ciddi bir azalma olacak. İnşallah 2019-2020 Eğitim-Öğretim sezonunda sorunu tamamen ortadan kaldırmayı planlıyoruz. Evlatlarımıza daha verimli bir Eğitim ortamı hazırlamak hepimizin boynunun borcudur.” dedi.