Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Demirtaş, Darıca GB ailesini yemekte topladı

3. Ligdeki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin özverili yöneticisi Lokman Demirtaş, sarı yeşilli camia için fedakarlık yapmaktan geri kalmıyor.

Demirtaş, Darıca GB ailesini yemekte topladı
31 Ocak 2018 - 09:38
Demirtaş, Pazar günü oynanacak olan kritik Pazarspor maçı öncesinde dün akşam saatlerinde yönetim, teknik ekip ve futbolculara kuzu eti jestinde bulundu. Özel olarak hazırlattığı kuzu etini sarı yeşilli futbolcuların damak tadına sunan Demirtaş, geç saatlere doğru da yol arkadaşlarıyla bir araya gelirken, Darıca ailesinin gösterdiği kenetlenme örneği camiada büyük mutluluk yarattı.
 
YOĞUN KATILIM VARDI
Kulüp tesislerinde gerçekleşen yemeğe Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca GB Başkanı Mücahid Vural ve Darıca G.B yönetim kurulu üyeleri katıldı. Pazarspor galibiyetinin ardından kent dinamiklerininin harekete geçtiği Darıca G.B’de müthiş bir kenetlenme örneği gözlenirken, Kaymakam ve Belediye Başkanı’nın geç saatlere kadar gündeminde Darıca G.B’nin olması gelecek adına umut verdi.
 
LOKMAN DEMİRTAŞ’A TEŞEKKÜR
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, yemek organizasyonunu gerçekleştiren Darıca G.B Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş’a teşekkür ederken, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da, Demirtaş nezninde tüm yönetim kurulu üyelerine katılımlarından ve Darıca G.B’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti. Şampiyonluk havasına giren Darıca G.B’nin Ankara Demirspor deplasmanından 3 puanla döneceğine inandığını kaydeden Başkan Karabacak, kenetlenme çağrısında bulundu.