Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Otomobil, ambülansa çarptı; 3 yaralı

Gebze'de meydana gelen kazada, özel bir otomobil, Belediyeye ait Hasta Nakil Ambulansı’na çarptı. Çarpışmada her iki sürücü ile birlikte bir sağlık görevlisi de çeşitli yerlerinden yaralanarak tedavi için hastaneye kaldırıldılar.

Otomobil, ambülansa çarptı; 3 yaralı
17 Temmuz 2017 - 13:38

Gebze, Tatlıkuyu Mahallesi, Tünel Üstü Köprüsü’nde meydana gelen kazada,  Ali Karaman (19), yönetimindeki 34 TC. 5334 Plakalı özel otomobil, karşı yönden gelmekte olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait Necdet Güney idaresindeki 34. JV. 8123 plakalı Hasta Nakil Ambülansı’na çarptı.

Edinilen bilgilere göre, köprü üzerinden yokuş aşağı inmekte iken direksiyon hakimiyetini kaybederek, virajı alamayan özel oto sürücüsü Ali Karaman, bu sırada karşı yönden gelmekte olan Necdet güney yönetimindeki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hasta Nakil Ambulansı’na çarptı. Kazada Özel oto sürücüsü Ali Karaman ve ambulans sürücüsü Necdet Güney ile ambulans içerisinde bulunan  hemşire Özgenur Yılmaz(21), çeşitli yerlerinden yaralanarak Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Kazada yaralanarak tedavi altına alınan 3 kişinin de hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, araçlardan dökülen  yakıt nedeniyle kısa süreliğine trafiğe kapatılan yol, yapılan çalışmaların ardından yeniden açıldı.