Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Amaç atletizmde marka olmak!

1 Kasım Pazar günü Koşulacak olan Kıtalararası Avrasya Maratonu’nun tanıtımı için organize edilen ve dünyanın çeşitli yerlerinde maraton yarışı organize eden kuruluşların buluştuğu İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen Marathon Expo 2012 Fuarı’nda kurulan Darıca Yarı Maratonu Tanıtım Standı dünyanın ve ülkemizin dört bir yanından fuarı gezmeye gelen ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Amaç atletizmde marka olmak!
09 Kasım 2012 - 09:50
 Fuarda standı ziyarete gelen misafirlere üzerinde “Darıca Yarı Maratonu” yazan ve Darıca Belediyesi’nin logosunu bulunduran tişört,şapka,bileklik ile içerisinde Darıca ile ilgili bilgilerin bulunduğu broşürler hediye edilerek dünyanın dört bir yanından gelen sporseverlere Darıca’nın tanıtımı yapıldı. 
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak standı ziyaret edenler ile tek tek ilgilenirken Darıca Belediyesi'nin fuar alanına kurduğu standa gelen Darıca Kaymakamı Osman Ateş’te Başkan Karabacak’la birlikte standa gelen ziyaretçileri ağırladı. Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi gibi spor dünyasının önemli isimlerinin yanısıra TSYD Başkanı Naci Arkan, TRT Spor Kanal Koordinatörü Ersin Küçükbarak,Türkiye Gazetesi Yazarı Hasan Sarıçiçek, Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya ile Prof. Dr. İlker Oltaylı Darıca Belediyesi'nin standını ziyaret edenler arasında yer aldı.
 
 DARICA ATLETİZMDE MARKA OLACAK 
Yerli ve yabancı konukların ilgi odağı olan Darıca Standı’nda fuarla ilgili görüşlerini açıklayan Başkan Karabacak dünyanın çeşitli ülkelerinde maraton yarışı organize eden kuruluşların buluştuğu Marathon Expo 2012 Fuarı’nın tanıtım açısından son derece önem arz ettiğini ifade ederek , 2. Darıca Yarı Maratonu ile ülkemizde ün yapmış bir çok atletin yanı sıra dünyanın dört bir yanından gelen binlerce sporcuyu Darıca’da buluşturmalarının ardından Darıca’nın atletizm dünyasında önemli bir yer edindiğine dikkat çekti. Başkan Karabacak ”atletizm dünyasında kalıcı yer edinmek için gayretli ve özenli bir biçimde çalışıyoruz bunun için iyi bir ekip kurduk ve etkin bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Darıca Yarı Maratonunda beklediğimizin çok ötesinde bir ilgiyle karşılaştık.Bunun yansımasını bu fuarda görmek bizleri son derece mutlu ediyor. İlerleyen günlerde Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü bünyesine katacağımız sürpriz isimler atletizm dünyasına damga vuracaktır.Artık Darıca atletizmde marka isimler arasında yerini alacaktır” diyerek önemli açıklamalarda bulundu.