Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kızılay başkanları üniversite için buluştu

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, Kızılay Darıca Şube Başkanı Ali Ungan ve diğer şube başkanları, önceki gün Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan ile birlikte sahilde buluştu.

Kızılay başkanları üniversite için buluştu
08 Kasım 2012 - 11:19
 Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, Kızılay Darıca Şube Başkanı Ali Ungan ve diğer şube başkanları, önceki gün Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan ile birlikte sahilde buluştu. İlçede birtakım incelemeler yapan Kızılay ekibi, Başiskele’de Türkiye’nin ilk Kızılay Üniversitesi’ni kuracaklarını duyurdu. Heyet daha sonra ilçeyi dolaşarak üniversite arazisi olacak yerleri inceledi.
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Türkiye’de yine bir ilk olacak çalışma için önemli bir görüşmeye imza attı. Başiskele’nin geleceğini ve halkının mutlu yarınlarını hedef alan Başkan Ayaz, Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ile bir araya gelerek, Türkiye’de bir ilk olacak proje olan; Kızılay Üniversitesi için görüş alışverişinde bulundu. Başiskele’ye adeta hayran kalan genel başkan Akar, ilçe için son zamanlarda oldukça popüler bir ifade olan “Sakin Kent” benzetmesi yaparak, “ Türkiye’nin ilk Kızılay Üniversitesi’ni inşallah ihtisas hastanesi ile birlikte Başiskele’de yapacağız” diye konuştu.
Kızılay Darıca Şube Başkanı Ali Üngan ise Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ın Darıca'ya bir proje kazandıracağının müjdesini verdi.