Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Saltaş, CHP'den meclis üyesi aday adayı oldu

Darıca ve Gebze iş dünyasının sevilen isimlerinden Tuncer Saltaş, CHP Darıca İlçe Başkanlığı’na Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Saltaş, CHP'den meclis üyesi aday adayı oldu
29 Ocak 2019 - 10:14
Darıca ve Gebze iş dünyasının sevilen isimlerinden Tuncer Saltaş, CHP Darıca İlçe Başkanlığı’na Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Gürer Yıldırım’a dosyasını teslim eden Saltaş, “Bugün siyasi parti gözetmeksizin burada olan çok değerli dostlarım ve arkadaşlarım var. İnanıyorum ki bu arkadaşlarım 31 Mart’ta da beni yalnız bırakmayacak. Yerel seçimler, halkın kendisinin kendi bölgesini yönetmesi ile ilgili bir seçimdir. Ben sizden 31 Martta bir kardeşiniz bir hemşeriniz olarak partimiz adına ve kendi adıma oy istiyorum. Ben Darıca’mıza hizmet için bu göreve talip oldum. Partimizin yetkili kurumları beni bu göreve layık görürse ve halkımız teveccühü gösterip bizi seçerse, bilgi ve tecrübelerimi Darıca Belediyesi’nde göstermek istiyorum. Bana desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
 
TÖRK DESTEK VERDİ
Saltaş’ın başvurusunun hayırlı olması temennisinde bulunan CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk, “Tuncer Saltaş, aile yaşantısıyla ve iş yaşantısıyla toplumda takdir gören bir kardeşimiz. Onun bu kentteki değişime duyarsız kalmayıp bizim çıktığımız bu yolda, siyasi parti gözetmeksizin herkesin derdine derman olacağımız bu yolda, 31 Marttan sonra halkımızın bize vereceği yetkiyle Darıcalı vatandaşlarımızın derdine derman olacağımız bu yolda bize eşlik ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Bizim yola çıkma nedenimiz bu kentte yaşayan herkese hizmet etmek. 31 Mart’a kadar az uyuyarak çok çalışarak Darıca’da değişimi hep beraber yaşayacağız. Bu kenti işin ehli, bu kenti vizyonu olan projesi ve geçmişi olan başkan adayı ve ekibine teslim edin diyoruz.” açıklamasını yaptı.