Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Farabi'nin evde bakım hizmeti fark yaratıyor

Darıca Farabi Devlet Hastanesi sağlık sektöründe öncü olmaya devam ediyor.

Farabi'nin evde bakım hizmeti fark yaratıyor
24 Haziran 2015 - 11:40

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmeti ile yaklaflık 900 hastaya hizmet ediyor. Kocaeli genelinde en kalabalık hasta kaydı ile az sayıda fedakar personeli ile 24 saat hastaların hizmetinde olan sa€lık ekibi, hastalardan tam not alıyorlar. Darıca ve Çayırova fiekerpınar Bölgesinde kayıtlı bulunan hastaları için seferber olan evde bakım ekibinin çalıflma saati oldukça yo€un. 2 Sa€lık memuru, 1 veri elemanı ve 1 doktor ile hafta içi hizmet veren ekip hastalara istedikleri zaman ulaflmaları için kendi cep numaralarını bile veriyorlar. Acil durumlarda hastaların fleker, tansiyon ölçümü, kan tahlili, serum gibi bir çok müdahaleyi yerinde yapan ekip, gerekti€i takdirde hastanın hastaneye sevk ifllemlerine yardımcı oluyorlar. 

 

BAYRAM TAT‹LLER‹ YOK 

Sayıları az olsa da hizmet aflkları büyük olan evde hizmet birimi kuruldu€u günden bu güne bayram tatillerinde bile çalıflarak, insan sa€lı€ına verdikleri de€eri kanıtlıyorlar. Kuruldu€u günden bu yana hastalardan aldıkları teflekkür dilekçelerinin sayısı oldukça fazla. 

Maddi durumu iyi olamayan yardıma muhtaç hastalar için gerekli kamu kurumlarına müracaatta bulunan ekiplerden yardım alabilmek için 444 3 833 Nolu telefondan ulaflmanız yeterli. Yapmıfl oldukları hizmetin yanında aldıkları hayır duası ise onlar için yeterli oldu€unu dile getiriyorlar.