Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı öğrencilerden 'Sağlıklı meslek seçiyorum' projesi!

Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı Darıca’daki 8. ve 12. Sınıf öğrencilerinin bilgilendirilmesini sağlayan “SAĞLIK’LI MESLEK SEÇİYORUM” projesi büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Darıcalı öğrencilerden 'Sağlıklı meslek seçiyorum' projesi!
21 Şubat 2019 - 17:20
Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı ; Darıca Farabi Devlet Hastanesinden Pataloji uzmanı Dr.Müge Kaya, Pataloji Teknikeri Ayhan Gürbüz, Acıbadem Üniversitesi’nden  Patoloji  Laboratuvar Teknikeri Öğretim Görevlisi Gülsün Ekicoğlu, Elektronörofizyoloji Öğretim Görevlisi Fuat Ücrak, Podoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Birce Buturak ve Ortopedik Protez Ortez Uzmanı Erkan Evrendilek‘in  sunumlarıyla  zenginleşen ve Darıca’daki 8. ve 12. Sınıf öğrencilerinin bilgilendirilmesini sağlayan “SAĞLIK’LI MESLEK SEÇİYORUM” projesi büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Okul Müdürü M.Tuncay Koçbay yaptığı konuşmada  “ Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bu projede katılımlarıyla bizi onurlandıran ve destek veren tüm hocalarımıza; bizi böyle bir gunde  yalnız bırakmayan Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  İsmail Oğuz’a, Şube müdürlerimiz   Veysi Gültekin’e,  Mehmet Şen’e, Alparslan Şahin’e ,tüm okul müdürlerimize, idarecilerimize,öğretmen ve öğrencilerimize  teşekkür ediyor ve böyle bir projeyle Sağlık Meslek Liselerinin önemini  biraz olsun vurgulayabilmiş olmayı diliyoruz.” dedi.